| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten suojautua Kun kävely yksin

  Kävely yksin, varsinkin yöllä, voivat olla vaarallisia jopa paras paikoista. Onneksi on olemassa helppoja vaiheita voit suojautua kävellessä yksin. Hyvä suunnittelu, valppautta ja valmiutta auttaa suojautua haittaa. Ohjeet
  Limit Alone Time
  1

  Limit aikaa vietät kävely yksin yöllä. Mukaan Los Angeles Police Department, kävely tai lenkkeily myöhään yöllä on vaarallisempaa, koska vähemmän ihmiset ovat noin.
  2

  Ajattele ennen kuin auton voi pysäköidä kaukana perille. Kun pysäköinti konsertti tai pelata, pitää mielessä, että kaduilla on tumma ja autio, kun tulet ulos, vaikka he olivat kiireisiä, kun pysäköity.
  3

  Törsätä pysäköintipalvelu ilta tapahtumia, joihin osallistuu yksin. Tämä leikkaa aikaa vietät kävely yksin auton nolla.
  Valppaana
  4

  Pidä pää pystyssä ja skannata ympäristössä kun kävellä yksin. LAPD neuvoo sinua pysymään valppaana suojautua rikollisuutta.
  5

  Valitse suuri kaduilla ja tiheämmin asutuilla kulkutiet. Kävely alas pieni, autio kaduilla nostaa riskiä ryöstetyksi tai pahoinpidelty.
  6

  Project asenne rauhallinen ja tarkoitus. Mukaan LAPD, kävelijät, jotka näyttävät ne tietävät, minne he ovat menossa eivät todennäköisesti tavoitteita.
  7

  Laki gut tunteita. Jos joku antaa sinulle paha aavistus, kerro hänelle selkeästi jättää sinut yksin, ja kävellä pois.
  8

  Anna suuntiin matkan. Älä lähestyä auto, joka on pysähtynyt kysyä suuntiin.
  9

  Jätä kuulokkeet kotona. Musiikin kuuntelu kävellessäsi häiritsee sinua oman ympäristönsä ja estää sinua kuulemasta joku lähestyy sinua.
  Varaudu
  10

  Kanna auton avaimet käteen kuin kävelet. Ottaa avaimet valmiina, kun tulet autosi tarkoittaa saat nopeammin, ja avain tarttui sormien välissä voi olla ase, jos tarvitaan.
  11

  Käytä mukavat vaatteet. Kävely korkokengät tai rajoittaa asuja vähentää kykyäsi pakoon, jos jotain tapahtuu.
  12

  Kanna raha ja arvoesineet turvallisesti, sisällä kukkaro tai lompakko. Haparoivaa rahaa avoimen käsilaukussa tai kaivamaan taskuihin voi olla kutsuja ryöstöstä.