| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mitä hyötyä potkunyrkkeily luokkiin?

  Kickboxing on eräänlainen ryhmäliikunta, joka yhdistää taistelulajit, nyrkkeily liikkeitä ja aerobic osaksi koko kehon harjoitus. Potkunyrkkeily harjoitukset kestävät yleensä välillä 30 ja 60 minuuttia, ja toimivat kädet, jalat, selkä ja ydin lihaksia. Potkunyrkkeily ei liity kosketuksiin toisen henkilön, mutta laitteet on joskus mukana kuin hyppynaru, plyometric lohko, nyrkkeilysäkki tai nopeuden pussiin. Monet kuntosalit ja kuntosali tarjoavat potkunyrkkeily luokat, ja lukuisia DVD-ja fitness videoita sisällyttää tai keskittyä potkunyrkkeily. Parempi sydän

  mukaan 1999 American neuvoston Harjoitustyö (ACE) tekemän tutkimuksen tohtori Len Kravitz yliopiston Mississippi, potkunyrkkeily tarjoaa rasittava ja haastava harjoitus ylläpitämisestä ja edistämisestä aerobista kuntoa. Hyvä sydän vähentää riskiä sydänkohtaus, voi alentaa verenpainetta ja parantaa omaa yleistä terveyttä. Lisäksi hyvä sydän parantaa kestävyyttä ja kuntoa. Parhaan tuloksen sykkeen tulee pysyä välillä 65 ja 85 prosenttia enintään aerobinen alue harjoituksen aikana.
  Stress Relief

  potkunyrkkeily ei vain haastava harjoitus, mutta myös parantaa mielenterveyttä tuottavasti kanavointi stressiä ja ylimääräistä energiaa. Mukaan Mayo Clinic, parantaa mielialaa ja lisää energiaa pääasiassa kaksi harjoittelun edut. Johdonmukainen liikunta on osoitettu vähentävän ahdistusta. Endorfiinien vapautuu harjoituksen aikana lievittää stressiä ja voi jopa lievittää masennusta. Säännöllinen liikunta auttaa myös lisäämään ja vakauttamaan energian tasoilla koko päivän, ja parantaa keskittymistä ja keskittymistä.
  Kalorien palamista

  mukaan ACE ja yliopisto Mississippi tutkimuksessa keskimäärin osallistujat sydän potkunyrkkeily luokan polttaa välillä 350 ja 450 kaloria tunnissa, 6,5-8 kaloria minuutissa, riippuen erityisiä potkunyrkkeily liikettä. Laihtuminen, vähintään kolme istuntoa viikossa ylimääräisiä sydän käyttää, kuten kävelyä suositellaan yleisesti.
  Lihasjännityksen lisääntyminen

  Vaikka useimmat sydän potkunyrkkeily luokat eivät sisällyttää painoja tai vastus bändejä, he voivat edelleen lisätä lihasvoimaa ja sävy. Toistuvia liikkeitä potkuja ja lyöntejä, sekä erilaisia ​​yhdistelmiä liikkeitä, auttaa kouluttaa lihaksia ja niitä voidaan vahvistaa. Sisällyttäminen kestävyys ja anaerobinen (lihas-rakennus) liikkeiden ja toiminnan tekee potkunyrkkeily tehokasta ja lisäämään lihaskuntoa ja voimaa. Lisäksi kickboxing on hyvä rakentaa kiinteä ydin lihaksia. Side-mutkia, polvi hissit ja muut liikkeet toimivat vatsa ja obliques.