| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Plyometric Harjoitukset Ojentaja

  Plyometric harjoituksia käytetään kehittää räjähtävää voimaa sekä lisätä anaerobista kuntoa. Vaikka plyometrics käytetään yleisesti kilpaurheilijoiden kouluttaa suuria lihasryhmiä kuten jaloissa ja lonkat, niitä voidaan käyttää myös pienempiä lihasryhmiä kuten ojentaja. Sijaitsee takana olkavarteen, päätehtävä ojentaja on suoristaa käsivarren. Parantaa nopeutta ja voimaa, jolla ojentaja sopimus on hyödyllistä Mixed Martial taiteilijoiden, nyrkkeilijät ja muut urheilijat, joiden urheilu vaatii voimakkaita arm laajennuksia. Mitä Plyometrics?

  Plyometrics tarkoitetaan menetelmää koulutus, jossa lihakset ovat nopeasti venytetty ja sitten supistui. Tämä lähestymistapa koulutukseen keskittyy kehittämään räjähtävää voimaa lihaksissa koulutetaan. Koska nopeus, jolla harjoituksia suoritetaan, on toissijainen hyödyllistä kehittää urheilijan anaerobinen ominaisuus. Esimerkiksi plyometric liikunta usein käyttävät pyöräilijät lisätä sprinting ja lyhyen Nousukyky on hyppy kyykky. Voit tehdä hyppy kyykky, urheilija nopeasti putoaa hänen lonkat kohti maahan kyykkyyn ja sitten räjähtää ylöspäin - hyppää mahdollisimman korkealle. Hän toistaa sitten liikettä mahdollisimman nopeasti uudelleen ja uudelleen asetetun ajan.
  Plyometric punnerruksia

  Start standardi push-up asennossa kädet lattialle sijoitettu hieman leveämpi, mutta suoraan alla hartiat. Laske rintaa noin nyrkin korkeus maanpinnasta ja räjähdysmäisesti työntää lattiaa vasten, kun suorista käsivarret. Kätesi pitäisi jättää maahan kuten mennä ilmassa. Toista niin monta punnerruksia kuin pystyt 30 sekunnin. Kehittyneempi versio voidaan tehdä kuntopallo. Aloita kädet pallo ja jalat kauempana toisistaan ​​tukea tasapainossa. Laske rintaa pallo sitten räjähtää ylöspäin, kunnes kädet lähteä palloa. On laskeutumisen, anna kätesi laskeutua maahan molemmin puolin palloa. Laske rintaa, kunnes se koskettaa kuntopallo. Nopeasti työntää itse takaisin ylös alkuasentoon niin, että kädet maa pallo. Toista 30 sekuntia.
  Medicine Ball Rinta Pass

  Tartu koulutus kumppani ja pelata raskas versio saaliin kanssa kuntopallo korostaa oman ojentajat. Seistä noin 10 metrin päässä toisistaan, toisiaan vastapäätä. Pidä pallo rinnan korkeudella ja käynnistää nopeasti sitä kohti kumppanisi rinnan korkeudella kuin olisit työntää pallon seinään. Kumppanisi kiinni pallon nopeasti tulen takaisin teidän suuntaan. Sinun tulisi jokaisen täydellisen viisi sarjaa 8-10 toistoa. Jos sinulla ei ole koulutusta kumppani, voit myös heittää palloa seinää vasten.
  Plyometric Safety

  johtuen dynaamisen ja voimakkaan luonteen plyometric harjoituksia, varovaisuutta on noudatettava, kun lisäät plyometric liikkeitä oman ojentaja-koulutusohjelman. Varmista, että olet huolellisesti lämmennyt ja olet jo tehnyt jonkinlaisen vähemmän dynaaminen ojentaja, rinta ja lapa koulutusta, kuten kapea-otteen penkkipunnerrus, sotilas painaa tai standardin punnerruksia tehdään kahden count syntyperää ja neljän count nousu.