| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jännitys Tube Harjoitukset

  Jännitys putket ovat kätevä ja tehokas väline, jolla vahvistetaan lihaksia. Kutsutaan myös vastus bändejä, ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka tarjoaa vastuksen kun venyttää ja palauttaa ne alkuasentoon. Tämä pitää lihakset jatkuvasti haaste. Saat parhaat tulokset, eivät ohjaa liikkeitä ja eivät anna letku löystyä-välillä toistoja. Takaisin Harjoitukset
  Pidä selkä suorana ja lapaluiden työntää alas.

  Voit ankkuroida jännitystä putki eri tavoin voidakseen suorittaa takaisin harjoituksiin. Esimerkiksi seistä keskellä teidän putki ja suorittaa peräkkäin. Voit kiinnitä se jotain kiinteää kuten portaiden kaide ja suorittaa avoimen lentää. Kokeile kumppani, joka on myös jännitystä putki ja silmukka keskellä putkien toistensa ympäri. Vaihe toisistaan ​​kunnes putki on hieman venytetty ja kädet ovat suoraan ulos edessäsi. Cue kumppani vetää ja te molemmat vetää samaan aikaan. Nämä takaisin harjoituksiin vangitsee suuria takaisin ja lihaksia kutsutaan trapezius, latissimus, bicep ja taka olkavarren.
  Rinta Harjoitukset

  Kun olet tekemällä selkää, käytä jännitystä putki käyttää vastustajan rintalihasten terveen lihaksikas tasapaino. Rintaprässi on yksi esimerkki tehokkaasta rinnassa käyttää joka harjoittaa pectoralis suuret ja pienet, ojentajat ja aikaisemmat deltoids. Kokeile sitä seisten asettamalla keskellä teidän letku poikki puolivälissä takaisin alempaan kärkeen lapaluiden. Venyttää putken työntää nyrkit eteenpäin ja suoruuden kädet. Toinen hauska tapa käyttää putki on silmukka sen kumppanin letku ja käännä selkääsi toisiinsa. Cue kumppani niin että te molemmat push samaan aikaan.
  Treenivinkkejä

  kunkin harjoituksen käyttää oikea asento ja kehon linjaus, ja hengittää teidän liikkeet. Käytä hidas ja hallitusti eivätkä anna letku snap tai floppi takaisin alkuasentoon. Vältä hyper-laajennus teidän nivelet ja lämmitellä huolellisesti ennen liikut. Jos olet aloittelija, yritä tehdä liikkeitä ilman letku ennen kuin yrität sitä letku. Suorita kukin käyttää, kunnes tunnet lihasten väsymistä, sitten pysähtyä lepäämään.
  Safety

  Tarkasta letku aina ennen käyttöä, koska pieni nick voi aiheuttaa kyynel, kun olet venyttely putki ja aiheuttaa vammoja. Hävitä se jos löydät heikentynyt paikkoja. Koska on mahdollista putken katkaiseva kohti kasvosi, käytä suojalaseja suoritettaessa harjoituksia vetää kohti päätäsi. Myös olla varma, että letku on kiinnitetty kiinteä ankkuri ennen harjoituksen ja välttää venyttely letku yli kolme kertaa sen lepo pituus. Suorita jokainen harjoitus hitaasti ja hallitusti liikkeen.