| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten perustaa Naisten Home Gym

  Perustetaan naisten kotikuntosali tehdä tyhjäksi tarvetta kallista kuntosalin jäseneksi. Kotiin kuntosali, räätälöity naisten liikuntaa, on suhteellisen yksinkertainen ja halpa perustaa. Täydellinen harjoitus voidaan saavuttaa vähän laitteita, mutta riittävästi tilaa on välttämätöntä. Yhteinen, yksinkertaisia ​​kohteita voidaan lisätä helpottamaan treenaukseen. Kotikuntosali voi tehdä kunto kätevä ja mukavuutta johtaa säännöllisesti liikuntaa. Asiat Tarvitset
  jumppamatto
  Writing Pad ja Pen
  Kaksi 5 lb Hand Painot
  Light Resistance kuminauha
  hyppynaru
  Liikunta Ball
  kuntosaleille (valinnainen )
  Näytä lisää Ohjeet
  löytäminen Space
  1

  Valitse alue kotiin, joka on korkein enimmäismääriä naisten kotiin kuntosali. Siirrä huonekaluja ja muita kohteita reuna-alueen, luoda tilaa varusteille ja liikettä. Ihannetapauksessa tämä tila olisi varattava liikuntaa vain, mutta jos kotona on pieni, se on ehkä jaettava muiden perheen parissa.
  2

  Mittaa tarvitaan alueen käsien puolelle ja kääntämällä 360 astetta. Tee tämä kerran astuttuaan askeleen kummallekin puolelle. Voit tehdä riittävä liikunta kotona kuntosali, tämä on vähän tilaa tarvitaan liikkumiseen. Pienempi alue voidaan rajoittaa eri harjoituksen tehdään suositeltavia välineitä.
  3

  Secure paikka kynä ja paperia, varmista jättää näitä kohteita kotona kuntosali alueella. Muistiinpanot avulla voit seurata oman minuuttia liikuntaa, toistojen määrä tehdä kaikki laitteet, ja päivät olet työskennellyt ulos.
  4

  Aseta jumppamatto, käsi painoja, kuminauhaa bändi, käyttää pallo ja hyppynaru kotikuntosali alueella. Leaving liikunta erät pois auttaa luomaan muistutuksen treenata kuntosalilla. Jos alue on perhehuone, kori tai koriste runko voidaan käyttää talon laitteita. Aseta kuntolaitteita sinulla alueella. Nämä koneet luoda jatkuvasti näkyvä muistutus käyttää niitä.
  5

  Test korkeus enimmäismäärän hyppynaru tarkoituksiin. Jos katot eivät ole tarpeeksi korkea, tämä toiminta olisi ehkä tehdä ulkona tai poistaa huonolla säällä. Perustetaan erityinen tilaa kotiin kuntosali lisää harjoitusten määrä tehdä ja vähentää aikaa ja rahaa käytetty kuntosalilla.