| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kotitekoinen Sit-Up penkit

  Liikunta on lääke. Liikunta polttaa kaloreita ja rakentaa lihas, joka sekä auttaa pitämään painon kurissa. Vahvat lihakset auttavat myös estämään vammoja, ja sydän ja keuhkot vahvistuvat kautta johdonmukainen liikunta kuuri. Kuntosalin jäseneksi voi olla kallista, mutta onneksi hyvä liikuntatottumukset voidaan aloittaa kotona. Your Vatsalihakset eivät tiedä, jos olet työskennellyt ulos kallis sit-up penkki tai joka tehdään kotona. Asiat Tarvitset
  Sähkö metallinen letkun 1 tuuman halkaisija: kaksi 5-jalka kappaletta, yksi 16-tuumainen pala
  Suojalasit
  Conduit Bender
  Tape
  Drill
  Poranterä , 1/4 tuuman
  8 lukkopultilla, 1/4 tuumaa x 2 tuumaa
  Wood 1x12, 20 tuumaa
  Poranterä, 3/4 tuuman
  Polyeteeni putkien eristys
  Glue
  Matto pala, romu
  Sinkiläpistooli
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Merkitse sähkö letku. Mittaa 17 tuumaa yhdestä letkun päähän ja 12 tuumaa muista.
  2

  Laita suojalaseja. Aseta 17 tuuman merkki vastaan ​​huuli putken taivutin. Pidä pohjaosa taivutin osaa paikallaan jalka ja painaa yläosan putkeen. Taivuta letku 70 asteen kaaren. Katso putken taivutin huolellisesti niin, että et taivuta letkun liian pitkälle. Toista toisen putken. Varmista, että molemmat putket ottelussa.
  3

  Käännä letkun ympärille ja laita 12 tuuman merkki vastaan ​​putken taivutin. Taivuta letkua 12 tuuman merkki 50 asteen kaaren. Toista toinen putkeen siten, että molemmat osapuolet vastaavat.
  4

  Seiso kaksi kappaletta yhdessä kerroksessa. Nauha kaksi 17 tuuman jalat niin, että ne ovat yhdensuuntaiset ja yhdessä. 12 tuuman jalat on levinnyt 12 tuumaa toisistaan.
  5

  Poraa kaksi 1/4 tuuman reikiä enää, rinnakkain jalat. Jokainen reikä on 4 tuumaa ylhäältä ja alhaalta. Aseta lukkopultilla jokaiseen reikään ja kiristä mutteri.
  6

  Place 12 x 20 cm puun päällä penkillä. Varmista, että se on riittävän pitkälle eteenpäin, että on olemassa vähintään 4 tuumaa ja ylitys kummallakin puolella jalat.
  7

  Pora neljä neljäsosa tuuman reikiä puuhun ja metalliputki. Poraa 3/4 tuuman reikä osittain läpi puun päälle senkata johtaja lukkopultilla. Bolt puuta pohja ja varmista, että pulttien ovat samassa tasossa satulan yläosan.
  8

  Bolt 16-tuuman letku 17-tuumainen rinnakkain jalat noin 8 tuumaa pohjasta. Poraa läpi sekä 16 tuuman putket ja jalat. Kiinnitä pultit ja mutterit.
  9

  Leikkaa kaksi 6 tuuman kappaletta putkien eristys. Levitä liimaa molempiin päihin 16 tuuman letku ja liu'uta putkien eristys kummallakin puolella.
  10

  Liimaa matto romu alkuun puinen istuin. Jos on tarpeeksi matto, taita reunat puuta ja kiinnitä se alapuolelta nitojalla.