| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää kuntolaitteita

  Tietäen kuinka käyttää kuntolaitteita voi pitää sinua saamasta vammoja, mutta se myös auttaa sinua selvittää oikea lihaksia oikea määrä painoa tai vastarintaa. Tyypillisesti kello kuntokeskus tai kuntokeskus, jokainen lihas on oma kuntosali koneen. Vaikka olet vierailulla kuntosali, jossa henkilökunta on käsillä näyttää, miten työskennellä laitteita, se on silti tärkeää saada yleiskuva itse. Asiat Tarvitset
  Liikunta vaatteet
  Sneakers
  Gym jäsenyys
  Vettä tai urheilujuomaa
  Näytä lisää Ohjeet
  käyttäminen Gym koneet
  1

  Valitse, mitkä lihakset aiot treenata ja löytää erilaisia ​​koneita, jotka toimivat näitä lihaksia. Fitness ohjaaja tai kuntosali henkilökunta henkilö voi auttaa sinua löytämään koneita haluat käyttää tiettyjä lihaksia. Jos esimerkiksi haluat työskennellä nelipäisiä - edessä reiden lihakset - käytät jalkaprässi tai reisiojennus koneen.
  2

  Säädä kone sopivaksi korkeus, vetämällä vivut. Koneet voidaan muuttaa asentoa sopivaksi korkeus ja jalkojen pituus. Kun yrittää säätää koneen sopivaksi kehon, että oikea ruumiinosat sijaitsevat oikeilla alueilla, esimerkiksi rintaprässi, sinun kannattaa lehdistössä, jossa kädet sovi olla oikea rinnan korkeudella.
  3

  Valitse sopiva paino-asetus. Voit tehdä tämän valitsemalla yhden painon ja tekee muutaman reps koneen. Jos se on liian helppoa, lisätä painoa. Jos se on liian kovaa, vähentää painoa. Et halua ylitöiden lihaksia. Sinun pitäisi pystyä tekemään kolme sarjaa ainakin 12 edustajaa ja tuntea lihakset toimimaan, mutta ei tuskallisen niin.
  4

  Täydellinen vähintään kolme sarjaa 12 toistoa jokaiseen koneeseen olet valinnut käyttää. Reps pitäisi tehdä hitaasti ja tasaisesti, käyttäen oikeassa muodossa. Doing ne nopeasti et toimi lihaksia samoin. Jokainen kuntosali koneen pitäisi olla kuvan oikeassa muodossa ja liike käyttää.
  5

  Seuraa kuntosali sääntöjä siitä siivousvälineitä tai uudestaan ​​painot ja istuimen säätö.