| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Rasvanmittausohjelma Työkalut

  Kun olet kovasti salilla ja katsella kaloreita, se voi olla raivostuttavaa nähdä mittakaavassa nousevat, kun haluat sen mennä alas. Onneksi on olemassa monia työkaluja mitata, kuinka paljon kehon painosta on rasvaa. Välineitä, joilla mitataan kehon rasvan antaa prosenttiyksikköä. Esimerkiksi noin 8 prosenttia rasvaa on, kun useimmat ihmiset näkevät vatsalihakset. On hyödyllistä tietää, kuinka paljon kehon on rasvaa, varsinkin kun saada lihas on tavoite. Esimerkiksi 250-lb. kehonrakentaja on teknisesti ylipainoinen, mutta hän tuskin on suuri kehon rasvaprosentin. Mittausmerkit

  skinfold mittaus on yleisin tapa mitata kehon rasvaa. Skinfold Testi suoritetaan käyttämällä erityistä laite nimeltään "rasva paksuus." Jarrusatulat toimivat kevyesti nipistämällä erityisiä kohtia kehon kahden metallin lisäkkeet laitteen. On kolme pistettä naista ja kolme pistettä miehillä, joita käytetään mittaamaan rasvaa. Miehillä, vatsan, rinta ja reisi käytetään, kun taas naisilla, ojentaja, reisi-ja yläpuolella lonkan mitataan. Tämä menetelmä vaatii hieman harjoittelua ja kustannusten välillä 100 dollaria ja 200 dollaria, vuodesta 2010.
  Uppouma

  Underwater punnitus työkaluja voidaan käyttää mittaamaan kehon rasvaa. Siihen liittyy pääsy vesistöön ja mitata, kuinka paljon vettä on joutunut (tai nousee). Teoria tämän takana on, että luusto-ja pesuallas, kun rasvaa kellukkeet ja aiheuttaa veden nousta, jolloin rasvaprosentti käsittelyssä. Tämä mittausmenetelmä on aikaa vievää ja vaatii erityisiä työkaluja ja koulutusta. Näistä haasteista huolimatta uppouma on erittäin tarkka, tuloksena vain 1,5 prosenttia virheiden todennäköisyyttä.
  Bod Pod

  Toinen vaihtoehto mittaamiseen rasvaa on käyttää ilmamäntäperiaatteella kammioon. Nämä ovat usein nimitystä "BOD palkoja." Bod Pod käyttää ilman mitata rasvaa samaan tapaan uppouma työkalu tekee. Bod Pod on etuja uppouma koska henkilö käyttää sitä ei tarvitse pitää hänen henkeään tai kastua. Bod Pod kustannusten välillä 30000 dollaria ja $ 40000 ostaa, mutta useimmat tilat, jotka omistavat latautua välillä $ 40 $ 60 käytöstä vuodesta 2010.
  Biosähköisen impedanssin Tool

  bioimpedanssimittaus analyysi (BIA) työkalua voidaan käyttää myös mitata kehon rasvaa. Tämä laite toimii lähettämällä pienjänniteverkossa sähköinen signaali koko kehoon. Henkilö seisoo bioelectrical työkalu ei tunne nykyistä. Tämä työkalu toimii, koska rasva ei johda sähköä. Itse asiassa, rasva vaikeuttaa sähkövirta, joten nimi bioimpedanssimittaus. Virhemarginaali on BIA kone on 3 prosenttia. Vuodesta 2010 BIA kone maksaa välillä $ 150 ja 400 dollaria. Kuitenkin monet kuntosalit, kylpylät ja kuntosalit tarjoavat BIA testaus ilmaiseksi.