| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Sequence Bikram Yoga aiheuttaa

  Bikram jooga on eräänlainen jooga, joka keskittyy muutamaan eri ketjuja, jotka ohjaavat koko kehon läpi koko jooga harjoitus. On olemassa 26 aiheuttaa kaikissa, mutta ne eivät voi vain suorittaa missä tahansa järjestyksessä. On olemassa erityisiä sekvenssit, jotka on suunniteltu varmistamaan, kehosi saa kaikki asianmukaiset parantavaa hyödyt. Tämä artikkeli näyttää, miten järjestyksessä Bikram Yoga aiheuttaa mitä tarvitset
  joogamatto
  Näytä lisää Ohjeet
  Miten Sequence Bikram Yoga aiheuttaa
  1

  Arvioi tarkalleen mikä osa kehon haluat keskittyä ja kuinka paljon aikaa haluat omistautua treenata. Jos haluat työskennellä lähinnä your abs niin alatte tarkastelemalla vain lattian aiheuttaa. Jos haluat työskennellä ylävartalo, käsivarret, tai quadriceps lihaksia, seisoo Bikram aiheuttaa Aluksi on tutkittava. Jos olet menossa yhteensä treenata, Bikram lähtee liikkeelle seisten ja permanto viimeinen, joka kattaa noin 90 minuuttia.
  2

  Käännä huoneenlämmössä jopa vähintään 98,6 astetta. Yksi keskeinen osa Bikram Yoga on lämpöä. Matching lämpö mahdollistaa kehon enemmän nestettä ja joustava se menee läpi mitä järjestyksessä haluat. Voit hikoilla paljon riippuen kosteutta oman huoneen, mutta lämpöä on avain korjaavat täydellinen hyödyt Bikram Yoga.
  3

  Suorita kaksi pranayaman hengitys aiheuttaa ensin. Riippumatta siitä, missä järjestyksessä mennä läpi, sinun täytyy olla hengityksen kunnolla. Se auttaa sinua pääsemään sopeutetaan lämpöä huoneeseen ja valmistautua tulevan aiheuttaa.
  4

  Suorita Bikram jooga aiheuttaa järjestyksessä, riippumatta siitä, mitä olet keskittyen. Esimerkiksi, voit valita vain treenata lonkankoukistajille lihaksia. Pysyvä Bow vetäminen aiheuttaa ja tasapainotus Stick aiheuttavat ovat todella hyvä treenata lantion flexors. Mutta sinun täytyy tehdä niitä tässä järjestyksessä täsmälleen tai voit menettää kaikki edut Bikram Yoga. Jos teet kolme tai kaikki 26 Bikram Yoga aiheuttaa, pitää ne järjestyksessä.