| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kiinan hengitystekniikka

  Yksinkertainen Kiinan hengitys harjoitukset tarjoavat monia terveyshyötyjä. Jos olet stressiin, käsittelee ahdistusta, on nukkumisvaikeuksia, energian puutetta, tai haluat lisäpotkua immuunijärjestelmää, nämä hengitys tekniikoita tarjota lääkkeettömän menetelmän lähestymistapa. Jump Start Your Day

  Tyhjennä keuhkot ja aloita päiväsi rento ja täynnä energiaa, tämän harjoituksen verkkosivuilla Kiinan Holistic Health Harjoitukset.

  Istu mukavassa asennossa at reunalla tuolin selkä suorana, hartiat rentoina, kädet lepää mukavasti polvet tai reidet, silmät etsivät suoraan eteenpäin.

  työnnä ilma ulos keuhkoista suun kautta kiristämiseen vatsan lihaksia ja taivutus eteenpäin tyhjentämään keuhkoihin.

  Relax vatsan lihaksia ja alkaa hengittämästä nenän kautta, kun palaat alkuasentoon. Täyttää keuhkot vain noin puoliväliin.

  TÃ menettely 10 kertaa vastaa yhden. Aloita yhdet ja työskennellä sinulle tapa jopa kolme sarjaa, kaksi tai kolme kertaa päivässä. Lopeta sarjojen välissä on pari hidasta, syvä Hengitä.
  Goodbye korostaa

  Rentoutuminen ja hengitys tekniikoita on käytetty Kiinan ja Ayurvedic lääketieteen tuhansia vuosia, mukaan Allina Sairaalat ja klinikat. Tämä sivusto kuvaa elintärkeä yhteys hengitys, sydämen syke, verenpaine, stressi, lihasjännitystä ja muita toimintoja. Saatat löytää vatsan hengitys tekniikka hyödyllistä käsitellä stressiä.

  Aloita laittamalla toinen käsi rintaan ja toinen vatsaan. Harjoittele hengittämästä ja uloshengitys käytetään vain vatsan lihaksia, ilman liikkeen rinnassa. Kun olet tottunut hengittää tällä tavalla, hengität määrä neljä, pidä laskea seitsemän, ja hitaasti ulos ja laske kahdeksan. Tee tämä joka päivä, kunnes voit suorittaa tämän vatsan hengitys tekniikka 5-10 minuuttia.
  Elinvoimaa ja energiaa

  Yangin Martial Arts Association verkkosivuilla Dr . Yang, Jwing-Ming, kuvailee Daoist hengitys tekniikoita, toinen muoto Kiinan hengitys hyödyllisiä meditaatio tai osana martial-arts harjoituksia. Yksi Daoist menetelmiä, tunnetaan Dantian hengitys, keskittyy alemman Dantian, energia keskustassa vain alla ja takana napa. Se käyttää vatsan ja alaselän aikana sisään-ja uloshengitys, ilman liikkeen rinnassa. Tämä tekniikka on sanonut parantaa elinvoimaa ja energiaa stimuloimalla munuaiset.

  Kun hengittää, keskittyä Dantian energian keskus ja laajentaa teidän vatsan lihaksia ja alaselän. Kun uloshengitys, sopimus vatsan ja alaselän. Keskittymällä Dantian energian keskus sijaan ohjaamalla huomiota vatsaan, hengityksen virrata luonnollisella tavalla ja pian hyötyä lisääntynyt elinvoimaa ja energiaa, mukaan tiedot YMAA verkkosivuilla. Jatka hengittää ja hengittää tällä tavalla, kunnes olet täysin rento.

  Ei ole yleensä tunne alaselän laajenevan ja supistuvan. Jos laitat kätesi alaselässä, saatat tuntea lievää laajentamista kylkiluiden kun hengittää sisään ja ulos.
  Warning

  Hengitys harjoitukset voi sinut huimausta tai pyörtyä. Stop, kunnes huimaus kulkee. Jos hoidetaan jokin sairaus, varsinkin jos se on hengitys liittyviä, ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat nämä harjoitukset.