| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Jooga Harjoitus hyvä sinulle?

  Yli 6 miljoonaa amerikkalaista ovat jo löytäneet terveyshyödyt jooga. Yksinkertaisesti sanottuna, jooga on uskomuksia, jotka voivat parantaa fyysistä hyvinvointia, rauhoittaa mielen ja parantaa sielusi. Jooga ei ole uskonto, mutta se voi olla hyvin henkinen. Tyypillinen Joogatunnin alkaa keskitetty hengitys ja lievä venyttele. Suurin osa luokan kuluu suorittaa jooga aiheuttaa (asanat) erikseen tai toisiinsa virrat (vinyasana). Luokka päättyy aina ajan rentoutumista ja meditaatio shavasana tai ruumis aiheuttaa. Historia

  Jooga keksittiin yli 5000 vuotta sitten Intiassa. Ancient harjoittajat kehitetty standardi asentoja, aiheuttaa joka on kulkenut läpi vuosisatojen. Jokainen elementti jooga tunnistetaan sen muinaisen sanskritin nimi, mutta useimmat opettajat käyttävät myös Englanti ehdot kunkin aiheuttaa.
  Tyypit

  On olemassa monia eri alojen jooga , mutta suosituin laji jooga harjoitetaan Amerikassa on Hatha jooga. Sana "ha" tarkoittaa aurinkoa, ja sana "tha" tarkoittaa moon. Hatha jooga keskittyy kehon fyysisen vahvistaminen ja hengitys harjoituksia.
  Lomakkeet

  Kaksi yleisimpiä muotoja Hatha jooga ovat Iyengar ja Bikram. Iyengar korostaa oikean suuntauksen kehon, joskus käyttäen rekvisiittaa kuten lohkot, hihnat ja tyynyt. Bikram jooga on joukko 26 jooga asennot tehdään tietyssä järjestyksessä, yleensä lämmitetty huone.
  Merkitys

  jooga voi olla hyödyllinen kuntoiluun fyysisinä tai psyykkistä hoitoa ja henkisenä kurinalaisuutta. Yleensä käytäntö jooga yhdistää kaikki nämä elementit. Jooga voi tulla elämäntapa valinta terveellistä ja terveellistä elämää.
  Edut

  Jooga auttaa parantamaan joustavuutta, liikkuvuutta ja lihasvoimaa. Se voi myös rauhoittaa huolet ja edistää rentoutumista. Jooga korostaa "parantava" eikä "kuivatuksen" luomalla tasapaino elämässäsi.
  Ihanteet

  Kaiken tarkoituksena jooga on luoda tietoisuutta mielessäsi ja elin. Jooga auttaa opettaa sinulle, miten elää läsnä, joka voi edistää terveyttä, onnea ja yleiseen hyvinvointiin.