| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Low Back harjoitusten jooga pallo

  Alaselän kipu on usein seurausta istuu pöydän ääressä tai autossa ja mahdollistaa alaselän pyöristää. Doing jooga jooga pallo voi venyttää alaselän lihakset ja vahvistaa vatsalihaksia tukea alhaisen back.Doing harjoituksia jooga pallo pidentää pitkiä lihaksia selässä ja luoda veto pitkin selkäpiitä edistää rauhoittava purku. Koulutus alemman vatsa lihaksia tukemaan alaselän pitää sen pois, että pyöristetty laahustaa, joka aiheuttaa alaselän kipu. Asiat Tarvitset
  Jooga pallo
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Makaa selälläsi jooga pallo rekennettiin seinää vasten, joten se pääse vierimään. Aseta kantapäät jooga pallo ja taivuta knees.By makaa takaisin ja mahdollistaa alaselässä venyttää, voit poistaa teidän hallitseva lihaksia, quadratas lumboratorum, jotta he voivat rentoutua, vähentää kipua. Säilyä 20-30 sekuntia.
  2

  Käytä jooga pallo tehdä vaihtelu setukaiskunnan Bandhasana tai silta pose.Set palloa seinää vasten ja tällä kertaa levätä ja asettaa vasikat päälle jooga-ball.Place kämmenet tasainen teidän puolin ja nosta lantiota ylöspäin, pitää vasikoiden pallo. Suuntaa tailbone seinää kohti pidentää alaselän sijaan työntää lantiota kohti ceiling.Remain useita Hengitä ja laske alas lepäämään.
  3

  Käänny pois seinästä ja valhe alas tasaiselle ja pitämään palloa käsien välissä kun laajentaa kädet suorina joten pallo on suoraan yläpuolella chest.Extend jalkojasi suoraan, taipumista jalkana lattiaan.
  4

  Nosta jalat ja ansa jooga pallo välillä jalat ja laske jalat kohti lattiaa, sitouttaminen alavatsan lihakset, transversus abdominis.Simultaneously laajentaa tyhjin käsin yli head.Exhale voimakkaasti nostaa jalat takaisin kohti kattoa, siirtää pallon takaisin välillä käsissä. Toista 10 kierrosta. Rest.
  5

  Place jooga pallo seinään korkeutta shoulderblades. Edessä on pallo, niin että selkä on kiinnittämällä sen seinään. Aloita jalat suorana ja taivuta sinua polvet kuin jos laskemalla lantion tulee näkymätön tuoli alla you.The jooga pallo siirtyy alas selkää lapaluiden heikkoon back.Straighten jalat palaa alkuasentoon . Toista useita kertoja hieronta alaselän ja pitkät lihaksia, jotka sijaitsevat kummallakin puolella selkärangan, selän spinae. Rest.