| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Yoga Animal aiheuttaa

  Jooga eläin aiheuttaa (tai asanat jooga) kehitettiin noudattamista eläimiä. Uskottiin, että matkimalla eläin aiheuttaa, ihmisillä tulisi hengellisesti enlightened.The eläin aiheuttaa venyttää olkavarret, pakarat, selkä, reidet ja selkä. Se myös edistää tasapainoa ja kestävyyttä. Nämä harjoitukset lievittää stressiä ja pitää kehon joustava. Kuitenkin parasta jooga eläin aiheuttaa on, että lähes kuka tahansa voi tehdä niitä. Tämä liikuntamuoto on kyse alkaen mitä voit tehdä ja etenee omaan tahtiin. Ohjeet
  1

  Älä Crane Pose by kyykyssä jalat tuuman tai kaksi toisistaan. Nojaa eteenpäin, kunnes kädet ovat tasaisesti lattialla (kyynärpäät hieman koukussa) edessä. Rock eteenpäin ja nosta polvia sovi kainalot ja jalat nostetaan ja ulospäin. Tämä on erinomainen tasapainottamista, joka vahvistaa selkää, käsivarret ja reidet.
  2

  Onko Alaspäin suunnattu Dog muodostamalla ylösalaisin "V" kehon. Litteänä vatsaa. Työ jalat eteenpäin ja kehon takaisin, kun pakarat menee ilmaan. Kun tulet viritys aseta jalat lattialla ja kädet ulos edessä pitää kehon ylös. Top of your head on lähes koskettaa lattiaa, ja sinun pitäisi olla edessään jalat. Olet ehkä nähnyt koiran venyttely muutetussa muodossa tämän harjoituksen.
  3

  Onko Cobra on ensimmäinen, jossa tasainen teidän vatsa. Aseta kädet vasten kerroksessa, kyynärpäät koukussa rinnan korkeudella. Työnnä kädet, joten ylävartalon nostaa ylös niin pitkälle kuin pystyt. Jätä takaisin osa kehosta tasainen lattia.
  4

  Onko Dead Bug esiintymällä vatsa ylöspäin, kuten kuollut bug olisi. Litteänä selällään. Tavoitella nilkat tai jalat (kumpi pääsee) ja pidä.
  5

  Älä Lion Pose by polvillaan lattialla. Cross nilkkojen, takanasi, oikealla päällekkäin vasemman ja istahtaa tietokoneen paranee. Aseta kädet polvien sormilla levittää ja suora. Hengitä syvään sisään Avaa suusi, leveä, ja kiinni kielesi ulos ja alas, kun avaamalla silmät. Hengitä ulos, suun kautta, tunne ilmassa kulkevat kurkun.