| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Millaisia ​​Jooga luokat ovat olemassa?

  Kun jooga luokka voi olla palkitsevaa fyysinen ja emotionaalinen kokemus. Kuitenkin eri tyylejä jooga parhaiten erilaisia ​​ihmisiä. Jotkut saattavat arvostaa hitaasti, henkisesti keskittynyt joogatunneille kun muut ihmiset voisivat nauttia enemmän fyysisesti rasittava jooga luokassa. Se on parasta ymmärtää joitakin eroja jooga tyyppejä ennen ilmoittautumalla Joogatunnin että luokka tulee olemaan antoisa, rentouttava kokemus. Hathajoogatunnit

  Hatha jooga on suosituin muoto jooga Yhdysvalloissa ja on kallioperän kaikkien muiden eri jooga tyylejä. Hathajoogatunnit keskittyä nestettä ja järjestelmällinen aiheuttaa kutsutaan asanat ja myös hengityksen integraation jokaisen liikkeen. Hathajoogatunnit ovat yleensä alkaa jooga luokat, jotka mahdollistavat käytännön oppia perustiedot jooga aiheuttaa joka vähentää stressiä, venyttää ja venyttää kehon ja rakentaa lihasmassaa.
  Bikram Yoga luokat
  < p> Bikram jooga luokat ovat kaikkein epäsovinnainen tyyppi joogaa. Bikram jooga luokat suoritetaan huonetta, jotka on lämmitetty 95-105 celsiusta. Tämän tyyppinen jooga perustuu periaatteeseen, että keho puhdistetaan epäpuhtauksista kautta hien ja lihasten löystyminen, että osallistujat kokevat suorittaa tämän tyyppinen jooga. Bikram jooga sisältää lihaskestävyyttä ja voimaa painonpudotukseen tekniikoita ja sydän joustavuutta tekniikoita. Tämä tyyli jooga on sanottu olevan hyötyä edistämään optimaalista joustavuutta samalla kannustaa vammojen ehkäisyä.
  Astangajooga Sarjat

  Astangajoogassa luokat eivät ole alkaneet jooga harrastajat. Astangajooga on urheilullinen muoto jooga, joka koordinoi hengitys tekniikoita jatkuva asennon sarjan, joka johtaa voimakasta hikoilua ja kattava sisäistä lämpöä. Tämäntyyppinen rasittava voima jooga on erittäin fyysisesti vaativaa ja lopulta parantaa harjoittajan joustavuutta, liikkuvuutta ja voimaa. Astangajooga johtaa myös selkeä mieli ja kiinteän kehon.
  Kundaline Joogatunnit

  Kundalini jooga on enemmän hengellinen jooga tyyppi. Tämän tyyppinen jooga luokka on henkisesti ja fyysisesti vaativaa. Harjoittajat keskittyvät aktivoimalla selkärangan energiaa irti alustasta ylöspäin johtaa sitä kautta hengitys, sovittelua ja huutaen tekniikoita ja sukeltaa läpi sarjan nopea liike aiheuttaa.
  Kripalu Joogatunnit
  < p> Kripalu jooga luokat ovat tajunnan tietoisuutta jooga luokat, jotka eivät ole keskittyneet ulospäin mitattuna menestys. Rahter, Kripalu jooga opettaa harjoittajia löytää hengellistä ja henkistä estoja, että voidaan estää heidän elämäänsä. Kripalu jooga kuuluu kolme vaihetta. Ensimmäinen askel tutkii elimistön mahdolliset opiskellessaan asennot. Toisessa vaiheessa viljelee sisäinen tietoisuus ja keskittyminen pitäen aiheuttaa pitkiä ajanjaksoja. Kolmas vaihe sisältää ohjatun meditaation avulla spontaani ja tiedostamaton ryhti liikkeitä.