| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Määritelmä Jooga Nidra

  Monet ihmiset menevät heidän jokapäiväiseen elämään korosti, ahdistus-ratsastetaan tilassa, joten ei ihme, että jooga ja sovittelu ovat tulossa yhä valtavirran tapa rentoutua. Kuitenkin käytäntö meditaatio on edelleen mysteeri joillekin. Visions of suitsukkeita ja laulamassa voisi pelotella mahdollisia yogis riitä pitämään heidät pois parantumisen mahdollisuuksia meditaatio. Tämä on valitettavaa, koska meditaatioharjoituksia kuten jooga nidra on todettu vähentävän stressiä ja ahdistusta. Ainakin, meditaatio voimme hengittää syvemmälle ja hidastaa muutaman minuutin. Kun harjoiteltu ohjauksessa kokenut opettaja, jooga nidra voi viedä meidät paikkaan valaistumisen ja syvän rentoutumisen. Merkitys

  Jooga nidra on neljäs viidestä jooga tietoisuuden. Vuonna jooga nidra valtion, tietoisuus ei ole aktiivinen. Se on vanha käytäntö, joka on ominaista sarja sovittelun harjoituksia, jotka johtavat joogi enemmän tilaa rentoutumiseen ja tietoisuutta oman todellisen itsensä. Jooga nidra vie lääkärin kautta monet tasot tietoisuutta yksi syvimmistä valtioiden sovittelun toivoo kokea lopullinen herääminen oman todellisen luonteen. Se voidaan nimitystä joogan nukkua, lepotilaan, jooga unta, uni joogit tai nukkua tietoisuutta.
  Tyypit

  On olemassa erilaisia ​​menetelmiä jooga nidra Käytännössä, jotka vaihtelevat 10-20 minuuttia jopa 50-60 minuuttia. Jokainen menetelmä alkaa shavasana tai ruumis aiheuttaa ja päättyy valtion jooga nidra. Jokainen menetelmä vaihtelee hieman, mutta voi sisältää yhden tai kaikki seuraavista: selkärangan ja merivoimien hengitys harjoituksia, järjestelmällisesti keskittyen huomiota tiettyihin kehon osiin ja kiinnitämme huomiota chakrat.
  Historia

  mukaan Hindu legenda, Brahma (luoja jumala) ei nuku, vaan oli valtion jooga nidra. Vuonna 1880 Paramyogeshwar Sri Devpuriji tutkinut ja kehittänyt joogalaji nidra ja välitti sen muille yogis ja Swamis (master), kun kautta kulkeviin Himalajalla. Vuonna 1960, Swami Satyananda kehitetty nykyaikainen muoto jooga nidra peräisin antiikin tantristen meditaatioon, joka käyttää sanskritin mantroja kun meditaation kunkin kehon osaa. Jooga nidra vähitellen levinnyt ympäri Intiaa, Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.
  Edut

  Jooga nidra voi olla täydentävää terapeuttista tukea ihmisille ahdistusta, kuten masennuksen tai post-traumaattinen stressihäiriö. Visualisointi tekniikoita ja positiivinen kuvastoa voi tukea paranemista sallimalla syvempää rentoutumista korjaavat jooga aiheuttaa. Rentoutuminen ja hengitys tekniikoita voi auttaa rauhoittamaan ahdistusta sairastuneille kun paniikkikohtauksia tai takaumia esiintyä. Syvää rentoutumista saavutettava jooga nidra voi vähentää stressiä, joka liittyy monia terveysongelmia. Se voi myös vähentää sydämen sykettä ja auttaa ahdistusta sairastuneille tuntea enemmän valvontaa niiden elin.
  Väärinkäsityksiä

  Swami Jnaneshvara Bharati, vihitty munkki Himalajan perinne jooga sovittelu uskoo, että nykyajan käytäntö jooga nidra on vääristynyt ja "vesitetty." Hän toteaa, että "Jooga nidra on tajuissaan syvän unen ja syvä uni ei ole tietoista unta. Jooga nidra ei myöskään ole siirtyminen herääminen ja unta." Hän uskoo ihmisten pitäisi lukea vanhoja tekstejä jooga kuten Bhagavad Gita, jotta löytää aito Jooga nidra.