| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Yoga aiheuttaa Edut

  Jooga on mielen ja kehon käytäntö, joka on erittäin suosittu Yhdysvalloissa. Vuonna 2007 13 miljoonaa amerikkalaista jonkin sortin jooga. Sanskritin sana jooga tarkoittaa kirjaimellisesti ikeen tai liitosta. Se merkitsee polku löytö ja liiton kanssa sielun. Jooga useimmat länsimaalaiset käytännössä liittyy useita fyysisen asennot tai asanat, jotka vahvistavat ja sävy kehon samalla myös henkinen hyöty. Ihmiset joogaa monista syistä, jotka kaikki ovat merkittäviä, jos ne parantavat elämänlaatua. Merkitys

  kolmas osa klassista tai Astangajooga kutsutaan Asana tai ryhti. Asanat eivät ole pelkästään fyysisiä harjoituksia. Sen sijaan he kouluttavat joka hermo, rauhanen ja lihas, mutta myös kurittaa mielen. Mukaan B.K.S. Iyengar n "Light joogasta," "joogi valloittaa kehon käytäntö asanat ja tekee siitä sovi ajoneuvon henki." Harjoittelemalla asanas joogi kehittää tasapainoa, kestävyyttä, fyysistä voimaa, notkeutta, lihaskuntoa ja tasapainoisen mielen.
  Huomioita

  mahan ja suoliston on oltava tyhjä kun joogan. Vaatteet olisi aiheellista huoneen lämpötila ja pitäisi olla niin tiukka kuin liike rajoittaa tai hengitysvaikeuksia. Hengenvetoon ei pitäisi pitää, vaan sen pitäisi olla rento ja luonnollinen. Vahinkojen välttämiseksi käytännössä vain ohjauksessa kokenut, intuitiivinen opettaja. Sinun ei koskaan tulisi pakottaa kehon kuin sen kapasiteetti, eikä sinun pitäisi sallia opettaja pakottaa sinut. Lopeta, jos tunnet kipua - se on merkki vääriä asentoja tai fyysisiä vammoja. Kuukautisten aikana naiset usein ei kannata tehdä ylösalaisin asentoja. Myös jos olet raskaana, kysy opettaja ohjausta ja välttää asanat, varsinkin vääntyminen asennot, että kuristaa vatsan.
  Tyypit

  On olemassa useita perustavanlaatuinen tyyppisiä jooga asennot: seisoma-asentoja, tasapainotus asennot, ylösalaisin asennot, back-taivutus ja kiertämällä asennot, eteenpäin taivutus-, istuma-asennot ja rentoutumista /makuuasentoon asentoja. Asanat on nimetty kasvillisuus - esimerkiksi puu aiheuttaa tai Lotus aiheuttaa. Jotkut ovat nimetty hyönteisiä, kuten heinäsirkat tai skorpioni, tai eläimiin - kala, kilpikonna, sammakko tai alaspäin suunnattu koira aiheuttaa. On myös haikara, riikinkukko, ja joutsen aiheuttaa. Sankarillinen luvut Virabhadra ja Hanuman, poika Wind, myös poseeraukset nimetty heidän.
  Edut

  dokumentoitu lääketieteellistä hyötyä kaikkien jooga asennot ovat lisääntynyt vahvuus, helpotusta stressiä ja ahdistusta, ja alensi verenpainetta. Mutta kunkin aiheuttavat on ainutlaatuisia etuja. Seisoma-asentoja voimanhankinnan vakautta alavartalon ja tukea ruoansulatusta, liikkeessä, liikkuvuutta, tasapainoa, ryhtiä ja henkinen painopiste. Tasapainotus asennot kehittää ryhti, keskittyminen, koordinointi ja valvonta kehon. Käännetty asennot kääntää painovoiman vaikutus, edistää aivojen, elimiä ja rauhasia sekä parantaa ruoansulatusta ja poistaminen. Back-taivutus asentoja pitää selkärangan notkea ja vapauttaa emotionaalista energiaa. Kiertämällä asennot puhdistaa rauhaset ja elimet ja parantaa verenkiertoa selkärangan. Eteenpäin taivutus asentoja rauhoittaa hermostoa ja lisätä liikkuvuutta. Istuva ja rentoutumista /makuuasentoon asennot vähentää väsymystä, rauhoittaa hermostoa, tukea ruoansulatusta ja poistaminen, ja tuo keskittyä mielen.
  Expert Insight

  Tutkimusten mukaan jooga on myönteisiä. Vaikutukset jooga on tutkittu alaselän kipu, astma, laihtuminen, syöpä perhe, ja psyykkisten häiriöiden hoitoon. Mukaan lokakuu 2006 tutkimuksen Psycho-Oncology, rintasyövän perhe, joka osallistui seitsemän viikon joogaohjelman paransi heidän elämänlaatuaan, emotionaalinen funktio, ja fyysinen kunto, ja vähemmän haitallisia vatsaoireita. Kuitenkin mukaan National Institutes of Health, lisää tutkimuksia tarvitaan ennen kuin lopullisia johtopäätöksiä voidaan tehdä noin jooga käyttöön tiettyjä terveyttä.