| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten kasvaa korkeampia Tekemällä jooga

  Jooga on erittäin hyödyllistä liikuntamuoto, joka paitsi parantaa voimaa, tasapainoa ja joustavuutta, mutta se voi myös auttaa venyttää selkärangan. Teknisesti ottaen, jos olet täysikasvuinen aikuinen, jooga ei tee sinusta "kasvaa", koska se ei voi kasvaa pituutta luut. Kuitenkin, jooga voi auttaa näytätte pitempi venyttely selkärangan, luoda väli nikamien ja auttaa sinua kehittämään lihaksia tukemaan tätä laajentamista. Jooga voi myös parantaa ryhtiä ja oikea kaarevuus selkärangan, mikä näytätte pitempi ajan. Jotkut väittävät, että olemme saaneet niin paljon kuin kolme tuumaa säännöllisesti joogan. Ohjeet
  1

  Keskity oman hengityksensä. Hengityksen hallinta on tärkeä osa jooga ja keskeinen osa kasvavaan selkärangan. Jokaisessa jooga aiheuttaa, työskennellä pidentämällä selkärangan kun hengittää nenän kautta. Kun hengität ulos nenän kautta, yritä siirtää syvemmälle aiheuttaa pakottamatta kehoa.
  2

  Opi oikea linjaus. Saat eniten hyötyä, oppia oikea linjaus perus aiheuttaa silmien alla koulutettu ohjaaja. Jopa perus aiheuttaa, kuten Tadasana (Mountain Pose), auttaa sinua oppimaan, miten pidentää selkärankaa kahteen suuntaan kun laajentaa tailbone kohti lattiaa liikuttaessa lannerangan ja kaiken yläpuolella ylöspäin.

  3

  Practice istuu käänteitä. Istuva käänteitä, kuten Ardha Matsyendrasana (Puolet Lord of Kalat Pose), tuottaa monia etuja, kuten pidentämällä selkärangan, kasvaa selkärangan kierto ja rakentaminen vahvuus lihaksia, jotka tukevat selkärankaa --- jotka kaikki auttavat sinua seisomaan pitempi. Luominen pituus selkärangan vääntää on tarpeen, jotta vältettäisiin selkäydinkompressio ja vahinkoa. Kun hengittää, pidentää kautta päälaella, ja kierre kun hengität ulos.
  4

  Practice backbends. Yksinkertainen backbends, kuten Setu Bandha Sarvangasana (Bridge Pose), auttaa vahvistamaan ja venyttää selkärangan. Backbends ovat myös erinomaisia ​​vähentää stressiä ja lisäämällä energiaa.
  5

  Ole kärsivällinen. By joogan kahdesti viikossa, voit pian alkaa huomata parannusta ryhtiä, mutta se voi kestää jonkin aikaa rakentaa voimaa selässä ja oikea selkärangan kaarevuus.