| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga asennot aloittelijoille

  Joillekin jooga voi tuntua uhkaava, koska he ajattelevat ne ovat liian jäykkiä, vanha, väsynyt tai ylipainoinen tehdä se. Useimmat opettajat ja omistettu opiskelijoiden sanoisivat, että jokin näistä syistä pitäisi kannustaa haluttomia aloittelija aloittaa joogan harjoittaminen. Kuka tahansa voi tehdä jooga, koska se on harjoiteltu kehon omaa kykyä ja vauhti. Jooga asennot vahvistaa ja venyttää koko kehon, parantaa tasapainoa ja joustavuutta ja vähentää stressiä ja ahdistusta. Alaspäin suunnattu Dog

  tullessa kontallaan, kädet suoraan olkapäiden ja polvet hieman jäljessä lantiolla. Avaa kämmenten, levittää sormilla lattialle. Kun hengittää, pitää sormet juurtunut maahan, nosta lantio ja kävellä jalat hip etäisyyttä tai hieman leveämpi, pidentämällä takana kehon läpi selkärangan ja lantion.

  Lempeä versio, pitää polvet hieman koukussa ja kantapäät irti lattiasta. Pelin edetessä työskennellä suoristus jalat ja liikkuvat kantapäät lattiaan. Pään on oltava vapaalla ja sydämesi olisi rentouttava kohti lattiaa. Pidä muutaman Hengitä ja palaa alkuasentoon.
  Cobra

  Aloita vatsallaan jalat yhdessä ja varpaat suoraan takaisin. Aseta käsivarret lattialla, kämmenet alaspäin ja kyynärpäät vain laiduntaminen rintaa. Katsoa suoraan eteenpäin ja kiinnittää lapaluiden yhteen. Kun hengittää paina kyynärvarret ja kämmenet ovat alaspäin ja nosta rintaa kun pidentää alkaen vyötärölinja läpi päälaen. Pidä muutaman Hengitä, hengittää ja vapauttaa kehon takaisin lattialle, lepää teidän vatsa.
  Kallistuva Spinal Twist

  Makaa selälläsi käsivarret teidän puolin ja jalat avattuina. Pitää selkä lattialla, halata polvia rintaan. Vapauta kädet sivuille, pitää polvet rintaan. Kun hengittää varovasti pudota polvilleen yksitellen vasemmalle. Varovasti kääntää päätä oikealle. Pidä muutaman Hengitä. Hengitä kun tuo pään ja polvet takaisin keskustaan. Toista toisella puolella.
  Tree

  Aloita jalat yhdessä perus vuori aiheuttaa: pidentää koko kehon kohottaen läpi päälaen. Vedä hartiat taakse, ja on lonkat työntää hieman alle. Keskity pisteen edessä ja hengityksen. Kun vasen jalka vahva, hengittää ja taivuta oikea jalka, asettamalla oikea jalka sisäpintaa vasten vasikka. Tuo kämmenet yhteen edessä sydämesi. Pidä useita Hengitä ja toista vastakkaisella puolella.
  Lapsen Pose

  Polvistu lattialle jalat yhteen ja erottaa polvia hip etäisyyttä. Jos tämä asento on epämukava, aseta huopa tai taitettu pyyhe välillä reisien ja vasikoita. Uloshengittäessänne antaa ylävartalo välillä reisien. Lepuuttaa otsa varovasti lattialle. Kätesi olisi lievennettävä pitkin jalat kämmenet ylöspäin. Hengitys varovasti alaselän, kerroit paino olkapäät vetää lapaluiden toisistaan ​​selkään kehosta. Oleskella missä tahansa 30 sekuntia kolme minuuttia. Hengitä ja nosta alkaen tailbone varovasti pidentää vartalo takaisin alkuasentoon.