| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mikä on Jooga?

  Jooga on ikivanha käytäntö, joka yhdistää hengitys ja venyttely eri asentoja luoda tasapaino kehon välistä voimaa ja joustavuutta. Ne, jotka joogaa tyypillisesti niin saavuttamiseksi yksi sen monista eduista. Lisääntynyt joustavuus

  Jokainen tuhansia aiheuttaa, jotka muodostavat käytännössä jooga on suunniteltu kohdistaa eri lihasryhmiä ja alueilla elimistöön. Jokainen aiheuttavat tyypillisesti pidetään muutaman sekunnin, mikä lisää joustavuutta ja liikerataa kehossa. Urheilijat, jotka säännöllisesti joogaa ovat notkea ja ovat harvemmin vahinkoa.
  Parantaa kehon toiminto

  Beyond vahvistaminen ja venyttely raajat ja lihakset, jooga parantaa elintoiminnot. Jooga kannat eivät ole yleisiä jokapäiväisessä elämässä, joten uusia kantoja hieronta ja puhdistaa elimet. Lisäksi veren virtausta kaikki rungossa on maksimoitu. Jooga kantoja myös liikunta ja voitele kehon nivelsiteiden ja jänteiden.
  Painonhallinta

  Yoga rakentaa lihas, joka auttaa edistämään aktiivista aineenvaihduntaa ja ylläpitää terveellistä painoa. Koska jooga vahvistaa ydin lihaksia, kuten vatsa ja obliques, se auttaa loitolla rasva kerääntyy keskellä alueen elin.
  Psykologiset hyödyt

  Monet ihmiset joogaa yksinomaan sen psykologisia hyötyjä. Jooga asettaa voimakas keskittyminen hengitys ja tiedetään luoda yhteys kehon ja mielen. Tämän seurauksena jooga voi parantaa henkistä tietoisuutta sekä lievittää ahdistusta ja masennusta.
  Äitiys Jooga

  Raskaana olevat naiset käytännössä synnytystä jooga fyysinen ja henkinen hyötyjä. Äitiys jooga on monia samoja ominaisuuksia kuin säännöllinen jooga kuitenkin kannat ovat huolellisesti valittu niin, että ne ovat turvallisia äiti ja vauva. Synnytystä jooga voi auttaa odottavan äidin ylläpitää voimaa ja joustavuutta välttäen selkäkipu, nivelten turvotus ja ruoansulatusta.
  Hot Jooga

  Toinen muoto jooga on hot jooga, tai "Bikram jooga." Tämä käytäntö koskee 26 aiheuttaa tapahtuu huoneessa, joka on 105 ° C. Miksi joku osallistua tällaiseen toimintaan? Bikram jooga on tunnetusti monia etuja, ja korkealla luettelo on sen myrkkyjä ominaisuuksia. Liikuttaessa sellaisissa lämpötiloissa, kehon hikoilee pois paljon rakennetun myrkkyjä kehossa.