| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Bikram Yoga harjoitukset

  Vaikka jooga on harjoitettu vuosisatojen ajan, Bikram jooga on suhteellisen uusi muunnelma käytäntö. Tämä erityinen sarja jooga aiheuttaa, harjoitellaan lämmitetty huone, on tekijänoikeuden, ja sen luoja sanoo että ainutlaatuisia etuja. Aiheuttaa myös monia käytetään muita jooga opetusta, joka on tuttu jooga opiskelijat työskentelevät voivat parantaa joustavuutta ja yleistä terveydentilaa. Bikram Yoga

  Bikram jooga on järjestelmä jooga kehittämä Bikram Choudhury hyödyntäen vuosisatojen joogan harjoittaminen. Bikram järjestelmä käyttää monia samoja aiheuttaa, tai asanas, käytetään muissa jooga tyylejä. Kuitenkin Choudhuryn on vedonneet oman sarjan 26 asanat (in aloittelija ohjelma), että hän väittää, tarjoaa ainutlaatuisia etuja. Hän on tekijänoikeuden tässä järjestyksessä suojella oikeuksiaan sen käyttöön. Sekvenssi, Choudhury sanoo, liikkuu happipitoista verta elimistöön palauttaa sen tasapainoa ja terveyttä. Sekvenssi kestää 90 minuuttia ja on tyypillisesti harjoitetaan huoneessa kuumennetaan 105 asteeseen. Lämpö sanotaan lisätä joustavuutta ja veren virtausta.
  Bikram Asanas

  on 26 aiheuttaa vuonna aloittelija Bikram jooga järjestyksessä, jotka kaikki käytetään muita tyylejä jooga samoin. Sekvenssi alkaa hengitys harjoituksia, nimeltään pranayamasta. Sen jälkeen se siirtyy asanas tuttu monille jooga toimijat, kuten puoli venyy, muunnelma tuoli aiheuttaa, kotka aiheuttaa ja seisoo head-to-polvi aiheuttaa. Myöhemmin aiheuttaa myös kolmio aiheuttaa, ruumis aiheuttaa (savasana), Cobra ja heinäsirkkojen aiheuttaa. Sekvenssi päättyy joitakin takaisin mutkia ja istuu eteenpäin mutkia, kuten istuma-kierre. Lisää hengitys työtä päättelee järjestyksessä. Jooga kiinnostuneita opiskelijoita tietyssä järjestyksessä käyttää Bikram opettajat voivat löytää sen linkkiä Resurssit alla, mutta pitäisi tietää, että yksittäiset aiheuttaa ovat vakiona monia jooga tyylejä. Tiedot yksittäisten aiheuttaa löytyy toinen linkki Resources.
  Muut Bikram erot

  luoja Bikram jooga, että harjoitellaan hänen jooga järjestyksessä säännöllisesti ja täysin ilman ohita aiheuttaa, parannan sairaudet, kuten niveltulehdus ja luiskahtamista. Bikram jooga harjoittajat usein tarvitse käyttää pyyhe tai imukykyinen matto yli niiden joogamatot aikana käytännössä. Lämmitetty huone ja intensiteetti aiheuttaa tehdä useimmat opiskelijat hiki ylenpalttisesti, ja jooga matot voi tulla liukas. Lisäksi juomaveden harjoituksen aikana ei yleensä kannustaa ohjaajia, koska sen sanotaan vähennä lämpöä rakennettu kehossa aiheuttaa. Opiskelijat sen sijaan käsketään pysyä hyvin sammutettua koko päivän ennen luokan ja myös syömättä vähintään 2 tuntia ennen luokan.