| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga tekniikoita jotka auttavat Yksi lopettaa tupakointi

  Yritetään lopettaa tupakointi voi olla melkoinen haaste. Yksi parhaista tavoista vähentää cravings nikotiinia on joogaa. Hiljentymiseen ja lievä venytystekniikat jooga ei voi vain auttaa vähentämään stressiä yrittävät lopettaa tupakoinnin, mutta parantavat terveyttä. Jäljellä Kohdennettu

  Yksi vaikeimmista asioista noin yrittävät lopettaa tupakoinnin on jäljellä keskittynyt mitä haluat saavuttaa. 3 ensimmäisen päivän lopetus, tupakoinnin tarve voi olla ylivoimainen. Varsin usein, kun olet stressaantunut, ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on tavoitella savukkeen. Niin pitää mielessä keskittynyt on tärkeää, jos haluat lopettaa.

  Yksi monia terveyshyötyjä jooga on lisääntynyt kyky rentoutua. On olemassa monia erilaisia ​​jooga, joka sai alkunsa noin 6000 vuotta sitten Intiassa. Yleisin Yhdysvalloissa on Hatha jooga. Hatha jooga sisältää fyysisen asennot tai aiheuttaa, joogan hengitys ja meditaatio.

  Jooga on mielen ja kehon tekniikka, johon harjoituksia, syvä hengitys ja meditaatio. Kun yrität lopettaa tupakoinnin, on fyysistä ja henkistä oireita torjumiseksi. Vetäytyminen savukkeiden voi liittyä emotionaalisia oireita, kuten viha, unettomuus, ahdistus, väsymys tai masennus. Endorfiinien vapautuu käytännössä jooga voi auttaa masennukseen ja myös auttaa sinua rentoutumaan, kun olet hermostunut, temperamenttinen tai ahdistunut.

  Fyysisiä oireita savuke nostot voivat olla vahva ruoka mielihaluja, päänsärkyä tai yskää . Tekemällä jooga voit lisätä keuhkojen kapasiteetti, parantaa verenkiertoa ja laajentaa hengityselimiä.

  Kestää vain muutaman minuutin voittaa äkillinen tarve napata savuke. Joten on tärkeää, että sinulla on jotain tekemistä, joka auttaa sinua ohittamaan este. Mukaan Lung Association of Saskatchewan on parasta odottaa ulos äkillinen halu savukkeen tekemällä jotain erilaista. Lung Association todetaan, että himo olisi vain kestää muutaman minuutin ja että sinun pitäisi yrittää käyttää, kosketa varpaita tai tehdä joitakin syvä hengitys.

  Tässä muutamia harjoituksia, jotka ovat hyödyllisiä, kun äkillinen tarve tupakoida varjoonsa sinulle. Kuten minkä tahansa uuden kunto-ohjelman, sinun pitäisi kuulla ammattilaisen neuvoja ennen.
  Breathing

  Syvä hengitys harjoituksia käyttäminen vähentää tarvetta tupakoida, mutta se luo enemmän happea. Kun olet välitöntä tarvetta tupakoida, voit tehdä hengitys tekniikoita oikealle, jossa seisot. Voit myös ottaa hiljainen hetki rentoutua ja istua alas suosikki alueella ja aloittaa hengitys harjoituksia. Aloita näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:
  p Jos istut alas, saada mahdollisimman mukava. Yritä pitää selkä suorana, sillä se auttaa sinua hengenvetoon helpompaa.
  P Jos seisot, seistä pitkä ja suora pitämällä takaisin linjassa.

  Voit myös makuulle, mutta yleensä se On parasta istua tai seistä.

  Sulje silmäsi, hengittää syvään ja sitten hitaasti ulos. Yritä olla hyperventiloimaan ottamalla nopeaa hengitystä. Hengitys on luonnollista ja ei pakko. Kevyesti rypistää huulet kun hengität ulos, tämä auttaa ilmaa ulos hitaasti.

  Keskity hengitykseen ja päästää ajatuksesi. Joka kerta ajatus tunkeutuu mieltäsi, palauttaa keskittyä takaisin hengitys.

  Jatka syvä hengitys vähintään 3 minuuttia.

  Voit myös kuvitella kaikki huolet, huolia ja ongelmia jättäen kehon kun tekee syvä hengitys harjoituksia ja meditaatiota. Visualisointi voi olla loistava tapa päästä eroon stressistä ja voi myös rakentaa itseluottamusta.
  Harjoitukset

  First aloittaa tekemällä hengitys harjoituksia auttaa rentoutumaan kehon ja vapauttamaan kaikki jännitystä lihaksissa.

  Tuo hartiat korviin, rullaa hartiat taakse ja sitten varovasti vapauttaa. Tee tämä harjoitus kaksi tai kolme kertaa.

  Tuo pää alaspäin kohti rintaa samalla kun uloshengitys, pidä leuka rintaan noin 10-15 sekuntia, ja toista prosessi kolme kertaa tai useammin.

  Laajenna jalat ja hitaasti venyttää kehoa eteenpäin koskettaa varpaita. Älä huolestu, jos et pääse varpaita, kun venyttää sitä pitäisi tuntea olonsa mukavaksi. Keksikää hitaasti ja toista venyttää muutamia kertoja.