| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Onko Jooga Make You pitempi?

  Day-to-day stressi aiheuttaa lihasten kireys ja lyhentää pituus-jännitys suhteet lihaksia. Huono ryhti voi myös tehdä kehon lyhyempi. Jooga auttaa vapauttamaan jännitystä, venyttää lihaksia ja oikea asento, jossa kaikki osaltaan pitempi ulkonäkö. Lomake

  Daily jooga pitää lihakset joustava ja pitkänomainen, samoin kuin rakennuksen vahvuus ydin ja vakauttamiseen lihaksia, joka auttaa pystyssä ryhti. Yleensä katsella muodossa peilipalvelinta Joogatunnin tai liikut DVD. Kun sinua pyydetään nostamaan kädet pään yli, käytä tilaisuutta täysin venyttää ja tavoittaa. Tämä elongates lihaksia pitkin selkäpiitä. Kun kumartunut kuten tekeytyy alaspäin suunnattu koira ja eteenpäin kertaiseksi, tasoittaa selkää, harjoittaa your abs venyttää selkärangan ja työntää itse suoristaa polvet, venyttely takareisien. Nämä lihakset voivat myös lyhentää kun tiukka, joten näytätte lyhyempi. Hitaasti työtä kaikille aiheuttaa ja pitää niitä ilman terhakka. Älä yritä venyttää liikaa ensin ja sitten takaisin pois. Yritä mennä hieman pidemmälle venyttää jokaisen uloshengitys.
  Shoulder Telineet

  One aiheuttaa joka parantaa ryhtiä on olkapää seistä tai salamba sarvangasana, joka ulottuu kaula ja selkä. Aloittelijoille pitäisi vain yrittää tukea olkapää seisoo. Käytä seinään auttaa päästä aiheuttaa. Sit noin 6 tuumaa päässä seinästä ja selällään, jalat lepää seinään. Kävellä jalat ylös seinälle ja laittaa kädet alaselän. Pidä pää ja hartiat maahan, mutta nosta jalat ja vatsa suoraan ylös ilmaan. Käytä seinään kävellä ylös aiheuttaa ja tasapainoa kun ovat paikoillaan. Purista your abs ja pakaroiden lihaksia auttaa tasapainottamaan ja jatkuvasti saavuttaa lantion ja jalat kattoon asti. Käytä käsiäsi työntää lantiota ylöspäin suoraan yli olkapäiden. Pidä viisi syvään henkeä. Hengitä sisään ja ulos nenän kautta. Hitaasti tullut alas aiheuttaa, kävely jalat muurin.
  Wheel Pose

  pyörän asento, joka tunnetaan myös nimellä chakrasana, ulottuu abs ja takaisin. Se elongates koko vartalon alueella. Makaa selälläsi polvet koukussa ja jalat lattialla. Aseta kädet lattialla edellä hartiat, käden ulottuvilla osoittaa kohti hartiat ja kyynärpäät koukussa ja ylöspäin. Purista your abs ja pakara ja työnnä runko ilmaan. Täysin mukana, lantion tulee olla korkein kohta. Sinun pitäisi näyttää puoliympyrän tai puoli pyörää. Ihannetapauksessa pää on ilmassa niskaasi rento, mutta jos tämä on liian vaikeaa, pitävät kruunu päänsä lattiaan. Pidä kolmesta viiteen syvään henkeä.