| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset vatsa

  Joogaharjoitus toimii yleensä mahan läpi haastavia asentoja ja syvä hengitys. Jooga mieluiten tehdään päivittäin henkilökohtaiseen kasvuun, mutta jos etsit vahvistaa vatsalihaksia yrittää tehdä vähintään kolme päivää jooga viikon lepopäivä välillä auttamaan lihasten palautumista. Vatsan Lift Liikunta

  vatsan hissi on hyvä aloittelija harjoitus, joka sopii kaikille kuntoisille. Se tutustuttaa yksi hänen vatsan lihaksia ja on myös hyvä sisäelimiä. Seiso jalat nyrkki n leveydellä toisistaan, polvet koukussa hieman. Taivuta yli vyötärön kanssa suorassa selkärangan. Rest kämmenet reisien. Hengitä syvään nenän kautta ja laajentaa vatsaa ulospäin. Hengitä ulos ja vedä vatsa sisään Pidä henkeään 10 sekuntia ja jatkaa imeä your abs vieläkin. Hengitä syvään sisään ja anna vatsan laajentaa uudelleen. Hengitä ulos ja imee abs. Sitten nopeasti vetää ja työntää abs sisään ja ulos 10 kertaa.
  Boat Pose

  vene aiheuttavat on haastava vatsan workout. Makaa selälläsi jalat suoraksi eteesi. Crunch kehoa niin, että olet tasapainottaminen pakarat. Jalat on suorassa ilmassa 45 asteen kulmassa maahan. Ylävartalo myös 45-asteen kulmassa niin elimistö tekee "V." Selkärangan pitäisi olla suorat, niskaasi pitkä. Leuka nostetaan ja etsit ylös. Käsivarret ovat rentoina pidetään samansuuntaisena lattialle. Niiden pitäisi olla suora kämmenet ovat alaspäin. Jos sinulla on vaikea tasapainotus voit napata takareisien kädet, mutta tämä toimii your abs vähemmän. Voit myös pitää polvet koukussa ja nostetaan irti lattiasta suoran sijasta tehdä aiheuttaa helpompaa. Aloita yhdestä kahteen Hengitä ja työskennellä jopa viisi vaille seitsemän.
  Fish poseerata Ab vaihtelu

  kalat aiheuttavat, kun tehty helpoin vaihtelu venyttää rintaan ja selkärangan. Sitä voidaan muokata toimimaan your abs lisäämällä jalka hissi. Makaa selälläsi kädet teidän puolin. Push up kanssa kyynärpäät nosta takaisin irti lattiasta ja aseta kruunu päänsä lattiaan. Hartiat on vauhtiin hieman takaisin kaari. Aseta kämmenet alle pakarat ja nosta jalat suorana 45 astetta ilmassa. Työ tällä kunnes saat jalat jopa 1 cm: n korkeudella lattiasta rasittamatta selkää. Aloita kaksi henkeä ja työskennellä jopa viisi.