| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset Ryhti

  Jooga tarjoaa erinomaisen harjoituksia parantaa ryhtiä. Yleensä joogatuntien auttaa parantamaan ryhtiä, mutta tietyt aiheuttaa auttaa korjaamaan ryhtiä. Sinun pitäisi tehdä jooga vähintään kolme päivää viikossa pitää lihakset atrophying ja menettää voimaa. Locust Pose

  Locust aiheuttavat vahvistaa lihaksia selkärangan ja yläselän, joka auttaa sinua istumaan ja seisomaan suorassa hartiat takaisin. Älä aiheuta maaten vatsallaan. Aseta kädet vieressä puolin ja käännä kämmenet ylöspäin. Purista pakarat lihaksia ja nostaa molemmat jalat ja rinta irti maasta. Kädet nostaa ylös liian vedät hartiat taakse. Pidä hartiat puristuksiin takaisin koko harjoituksen. Hengitä sisään ja ulos nenän kautta. Pidä poseeraamaan 2-5 Hengitä.
  Plank

  lankku vahvistaa your abs, varsinkin poikittainen abdominus lihas, joka vakauttaa selkärangan. Vahva abs pitää lantion ja takaisin neutraali selkärangan asento, joka on ihanteellinen ryhtiä. Heikko ab lihakset johtavat usein kaikenkattavat vuonna alaselän. Tämä heittää ryhtiä pois kun lantio ovat kallistettuna. Voit tehdä lankku aiheuttaa jooga, makaa vatsallaan ja aseta kämmenet maahan, alla kainaloihin. Push up ja pitää kehon vauhtiin, yhdensuuntainen lattian. Tarkista, että lantio ovat linjassa hartiat. Tuck lantion ja purista your abs. Pidä 2-5 Hengitä siirtämättä kehon eteen-tai taaksepäin, tai lantion ylös tai alas.
  Alaspäin suunnattu Dog

  Down koira tunnettu jooga aiheuttaa joka ulottuu paljon lihaksia, että kun tiukka, vetää kehon pois paikoiltaan. Down koira venyttämään vasikat, takareisien, alaselän, selkärangan ja kaulan. Voit tehdä alas koira, aloita olettaen lankku aiheuttaa ja nosta lantio ylös ja siirryttävä jotta elimistö muistuttaa ylösalaisin "V" Jalat on hip-leveys toisistaan ​​ja kämmenten tulisi olla tasaisesti lattialla sormilla harallaan. Tasoita takaisin ja yrittää suoristaa jalat. Työnnä jalkana lattiaan. Relax niskaasi. Pidä 2-5 Hengitä. Jokaisen uloshengityksen, yritä siirtää oman lantiota hieman eteenpäin. Jos mahdollista, on ystävä tarkista että lantio ovat samalla tasolla. Jää yksi hip olla nostaa korkeampi kuin muiden ei veny molemmat jalat yhtä, joka on ihanteellinen ryhtiä.