| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Basic jooga rutiini

  Jooga on fyysinen kurinalaisuutta, joka johtaa rauhallinen mieli, ja kutsuu terveydentilan ja tasapaino kehon. Erilaisia ​​jooga tyylejä harjoitellaan niiden yksittäisten pitoisuuksien ja periaatteita. Vaikka Ananda jooga keskittyy meditatiivinen näkökohtia jooga prosessi, Astanga suuntautuu voimakas fyysinen harjoitus. Hatha jooga on tunnetuin muoto ja pidetään asento suuntautunut jooga kurinalaisuutta. Perus jooga rutiini vie sinut läpi lempeä aloittelijan Hatha harjoitus. Istuva Meditaatio

  Aloita jooga rutiinia istuma meditatiivinen asennossa, jalat ristissä varovasti edessä ja kädet lepää kämmen ylöspäin polvillaan. Istu selkä pystyssä niin suoraan virtaa energiaa jopa selkärankaa.

  Sulje silmäsi ja luoda hengitystaajuudestasi. Ota hitaasti, syvään henkeä. Ole tietoinen hengitystä kuin se virtaa, piirtämällä syvälle keskustaan. Hengitä ulos hitaasti, taas otettaisiin huomioon ilmassa, kun se virtaa ulospäin.

  Pysy istuvan meditaation 3-10 minuuttia, tai kunnes tunnet keskitetty ja valmis aloittamaan muita asentoja.

  Lapsen Pose

  Stretch osaksi Lapsen Pose. Tuo polvet alla sinua polvillaan. Nojata eteenpäin, uloshengitys, ja levätä ylävartalo yli polvien. Nukutaan alaspäin (vastaan ​​matto edessä, jos mahdollista), ja ohjata kädet tiellä jalat niin, että ne lepäävät kummallakin puolella olet.

  Kannan kädet kämmen ylöspäin takanasi . Pysyä tässä poseeraamaan 1 minuutti. Sitten tuo kädet eteen yhteen ääneen, ja venyttää ne edessäsi pitkin lattiaa, sormenpäillä laajennettu. Pidä tämä venytys 30 sekuntia.
  Cobra Pose

  Venytä kehon ulos takana sinua kun litteänä vatsaan teidän matto. Aseta kädet vasten matto ja kyynärpäät 90 asteen kulmassa. Hengitä ja käyttää käsiäsi nosta rintaa kun varovasti Arch selkää. Nosta pää linjassa kaari. Nosta rintaasi ja tunne venytys kehon vedät alkaen vyötäröltä ylöspäin. Hengittää ja hitaasti käyttää kädet nostaa kehon tarpeeksi että lantio nostaa hieman. Hengitä uudelleen ja palaa alkuun tässä asennossa. Toista tämä aiheuttaa kolme kertaa.
  Tall Mountain Pose

  Siirrä seisten Tall Mountain Pose. Seiso jalat yhdessä ja selkä pystyssä. Tuo kädet edessä rukouksessa asennossa. Venytä varpaat niin, että voit saada oikea tasapaino. Keskity tunne maadoitettu maan alla sinua, ja kuvitella kehon vuori päästä ylöspäin kohti taivasta. Ole tietoinen lihakset polvet ja jalat, ja tietoisesti venyttää alaspäin niiden kautta maan alla sinua (kun ei näytä olevan menossa ollenkaan). Ylläpitää syvä, jopa hengitys.

  Hengitä ja kiinnittää rukouksen kätensä ylös ja levätä ne huipulla päätäsi. Hengitä syvään kolme kertaa ja sitten venyttää kädet --- silti yhdessä --- ylös kohti taivasta. Tunne kehosi ulkonevat pohjan jalkojesi päälle sormenpäillä.

  Palauta kädet niiden ennalta asentoon uloshengitys.