| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Power Yoga harjoitukset

  Virta jooga on eräänlainen jooga, joka keskittyy rakennuksen voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta liikkuu voimakasta vauhtia ja pitämällä aiheuttaa kauemmin kuin lievempi jooga. Power Yoga pyritään myös synkronointi hengitys harjoituksia tehdä sarja asennot virtaus. Downard suunnattu Dog

  alaspäin suunnattu koira on standardi jooga asema, joka ulottuu jalat ja voidaan syöttää muissa tehtävissä. Olettaa alaspäin koira aiheuttaa, alkavat istua ja askel jalat takaisin, kun istutus kädet lattialle aivan edessäsi. Kehosi pitäisi näyttää ylösalaisin V tuettu kädet ja kantapäät. Nyt siirtää oman painon taaksepäin päälle kantapäät niin, että kädet ovat täysin laajennettu, ja sormet Levitä.
  Warrior One

  soturi kanta parantaa tasapainoa ja työskentelee lihaksia reiteen. Mennä soturi, aloita tekemällä alaspäin suunnattu koira, sitten askel yksi jalat ylös, istutus jalka vain sisäpuolella vastaavan käsin. Sinun takajalka pitäisi siirtää niin, että puoli jalka tukee sinua sijaan kantapää, ja polvi teidän edessä jalka pitäisi tulla noin 90 asteen kulmassa. Pohjimmiltaan, sinun tulee olla standardin syöksy asentoon. Kun olet oman syöksy, nosta käsiäsi pään yli, jossa sormenpäät yhteen ja osoittaa suoraan ylöspäin. Nostamalla kädet pään yläpuolelle vaikeuttaa tasapainoa, ja toimii myös hartiat kuin pidät aiheuttaa. Sen jälkeen kun soturi aiheuttaa 30 sekuntia minuutissa, askel eteenpäin jalka takaisin alaspäin suunnattu koira, sitten olettaa soturi aiheuttaa jälleen toisella jalalla eteenpäin. Asiat sekaisin, laajentaa kädet suorina ulos molemmin puolin, kun taas syöksy asentoon, joka tunnetaan soturi neljä.
  Boat Pose

  Boat aiheuttaa ovat suosittuja voimajoogan koska ne pystyvät nopeasti töihin vatsa ja ydin. Olettaa pienempi vene aiheuttaa, makuulla selällään. Käpertyä hiukan keskiosa niin, että pää on irti maasta ja nosta jalat irti maasta noin kuusi tuumaa. Pidä kädet tasainen pitkin puolin jalat kuin pidät aiheuttaa. Veneen aiheuttaa ovat vaikeita, joten et välttämättä pysty pitämään niitä täydet 30 sekuntia ensimmäisestä yrittää. Tehdä niin paljon kuin voit ja työskennellä jopa 30 sekuntia tai minuutin. Jos löydät pienempi vene liian kova alaselässä, voit aseta kädet allasi kämmenet tukee alaselkää ja pakarat. Tämä tukee alaselkää ja tehdä harjoituksen hieman hieman helpompaa.

  Tavallinen vene aiheuttavat on samanlainen pienempi vene, paitsi että taivuta jalat ja kehon entisestään, jotta elin tekee V muoto, jossa kädet päästä yli V. Älä tartu jalat kädet koska tämä tekee pitämällä asema helpompaa ja väheksy liikuntaa.