| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Healing Jooga kivut ja säryt

  Iän kehomme tullut vähemmän suvaitsevaisia ​​aktiiviseen, kiireiseen elämäntyyliin. Kivut ja säryt ovat liiankin tuttu vihollinen monille ihmisille, mutta sen ulkopuolella lääkitystä monet ihmiset uskovat on vähän, että voidaan tehdä lievittää kipua. Tämä ei pidä paikkaansa. Taiteen jooga on osoittautunut olla kunnostamiseen sekä mielen ja ruumiin, ja se on hyvä tapa lievittää kehon kivut ja säryt. Lievittää alaselän kipu

  Triangle eteenpäin mutka on suuri aiheuttaa lievittää painetta alaselän, ja se voi auttaa hellittää lonkat ja lantio sekä reidet ja takareisien. Se ei ole vaikea tehdä. Laita kädet lantiolla ja tilaa jalat kaukana toisistaan ​​(kuten kolmio) toinen jalka edessä muita. Pidä varpaat etujalan huomautti eteenpäin, ja varpaat takajalka huomautti hieman ulos puolelle. Pidä lantio huomautti eteenpäin. Hengittää hitaasti kehosi taipuu eteenpäin. Pidä selkä laajennettu ja selkä suorana. Kuten nouset, hengittää. Onko viisikymmentäseitsemän yli neljä toistoa ja sitten vaihtaa puolta.
  Lievittää hartiakipu

  Side-kulma aiheuttaa ovat suuri hartiat. Puolella, joka ei ole loukkaantunut, siirrä jalka eteenpäin muutaman askeleen. Jalat on levitetty erilleen, koska se on kolmio aiheuttaa. Taivuta etujalan polven ja kohdista polven kantapää. Samalla puolella, laittaa kyynärpään reiteen ja käännä rintaa ylös taivaalle. Venyttää eteenpäin. Tuo lapaluiden yhteen ja laajentaa toiseen käsivarteen ylös taivaalle kämmenellä eteenpäin ja sormet levitä.
  Lievittää polven kipu

  on seisoo aiheuttaa. Ryhdistäytyä jalat hartioiden leveydelle. Halata polvi rintaa, asettamalla toinen käsi lonkan ja toisaalta polveen. Flex jalka niin, että se on taivutettu, ja varmista, että jalka-, polvi-ja nilkka ovat kaikki riviin estää lisävahinkojen syntyminen. Tuck lantiota sisäänpäin ja pitää selkärangan laajennettu. Pidä muutama sekunti ja vapauta sitten jalan. Vaihda jalat. Toista molemmin puolin.