| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga aamu rutiinit

  Ei ole mitään aivan kuten lähdettäessä päivän virkeänä, energinen ja valmis kohtaamaan kaikki haasteet, jotka tulevat haluamallasi tavalla. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on aloittaa pois oikea jalka. Jooga aamulla harjoitukset ovat yksi parhaista tavoista saada veri virtaa, aivojen aktiivinen ja kehon notkea työhön tai pelata. Soutu

  istua suorassa, jalat avattuina edessä. Voit tehdä tämän lattialle tai jopa istuu sängyssä, mutta se on parasta olla tukevalle pinnalle alla sinua paremmin kehon paikannus. Reach kädet edessä kehon, sormenpäät osoittaa kohti varpaita, kädet suorina. Hengitä ja sitten nojata hieman taaksepäin noin 30 asteen kulmassa, uloshengitys. Tauko ja hengittää. Nojaa hitaasti eteenpäin, uloshengitys tulet eteenpäin noin 30 astetta. Toista harjoitus neljä tai viisi kertaa, pitää selkä suorana, pää mukaisesti selkärangan.
  Shoulder Rotation

  Mikään ei saa veren pumppaaminen jäykkä olkapäät aamulla parempi kuin olkapää kierto jooga harjoituksen, joka voidaan suorittaa istuu lattialla tai tuoli. Aseta kädet olkapäiden - oikea käsi oikea olkapää, vasen käsi vasemmalle olkapäälle - sormilla päin niskan ja kyynärpäät huomautti lattialle. Vaikka hengittämästä, kiertää olkapäät taaksepäin liikettä, keskittyen tuo lapaluiden yhdessä, vaikka aiheuttamatta epämukavuutta. Hitaasti pyörivät kädet eteenpäin kun hengität ulos, joten liikkein kyynärpäät samanaikaisesti.

  Tehdä tämän harjoituksen viisi vaille kahdeksan kertaa, tunne veren vellova osaksi hartiat ja irtoaminen selän ja niskan lihaksia samaan aikaan.
  laajentaminen eteenpäin

  jooga harjoitus auttaa löysää selkärangan ja lantion ja virkistää ylävartalon kierto palautuu. Seiso jalat noin hartioiden leveydellä toisistaan, käsivarret ristissä edessä sinulle kyynärpäät. Oikealla kädellä pitäisi kuppaus vasen kyynärpää, kun taas vasemmalla kädellä on kuppaus oikea kyynärpää. Nosta kädet, vielä ristissä, pään yläpuolella, hengittämästä samaan aikaan. Abs olisi imetään, painamalla takaisin kohti selkärankaa.

  Hitaasti kumartua eteenpäin, uloshengitys kuin yrität pudottaa kädet kohti lattiaa. Perimmäisenä tavoitteena on saada pään niin lähelle polvia kuin mahdollista. Rentoudu tässä asennossa, tunne verta kiire ylävartalon, kasvot ja pää. Pysyä tässä alaspäin asennossa 15 ja 30 sekuntia, ja sitten hyvin hitaasti nosta itsesi takaisin pystyasentoon, yksi nikama kerrallaan. Pään pitäisi olla viimeinen asia, joka nostaa. Hitaasti unclasp aseita, suorittaa olkapää roll, hengittämästä ja uloshengitys. Tehdä tämän harjoituksen kerran tai kahdesti.