| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Puheenjohtaja Yoga Class Rutiinit

  Chair jooga voidaan tehdä joko istuu tuolilla tai käyttämällä tuolin potkuri, kuten nähdään Iyengarjoogassa, suosituksi BKS Iyengar. Joskus nämä luokat ovat mainostettu "lempeä jooga" tai jooga senioreille. Jokainen kaikista ikä voi hyötyä tuoli jooga. Voit käyttää taitettava tuoli kotona tehdä useita aiheuttaa pitämään selkärangan terve. Harkitse istuma käänteitä, kasvavaan asentoja ja Paikkamateriaalit. Puheenjohtaja Uinti senioreille

  Chair jooga luokat yli 55 tai joilla on vakavia terveydellisiä kysymyksiä, joka estää heitä istuu joogamatto ovat hyödyllisiä. Jooga tarkoittaa liikkuu kehon ja mielen tietoisuutta keskitytään hengitys. Jokainen liike toteutetaan tällä tavalla voidaan pitää jooga.

  Käytä perus taitettava metalliosia tuoli, pitoa kumitulpat jalat niin tuoli ei liu'u. Aseta tuoli seinää vasten kiinni.

  Aloita aiheuttaa joka lämmetä jokainen suuri lihas ryhmä ja kiertää jokaisen yhteinen. Esimerkiksi kun istuu, laajentaa aseita puolella ja yläpuolella. Myöhemmin, kädet, joilla puolin tuoli, laajentaa yksi jalka kerrallaan suoraan. Yhdistä molemmat liikkeet. Ovat paikoillaan käänteitä ja myöhemmin lepää maaten lattialla jalat rekennettiin tuoli savasana tai lepää aiheuttaa.
  Keskity hengenvetoon Awareness

  Useimmat ihmiset tunnistaa jooga seisoo pään (sirsasana) tai Advanced aiheuttaa (koko Lotus tai padmasana). Jooga aiheuttaa suunniteltiin valmistautua pitkään istuu meditaatio. Tuoli jooga tuo opiskelija istua alussa. Lisää hengenvetoon tietoisuuden muotona lempeä meditaatio. Aloita hengitys nenän kautta ja uloshengitys kautta suu auki. Seuraavaksi tehdä saman suu kiinni. Korostetaan hengitys tietoisuus voi alentaa stressiä ja ahdistusta tasoilla ja vähentää kipua. Dean Ornish, MD, käytetty menestyksekkäästi jooga auttaa potilaita vähentää tai poistaa tarvetta verenpainetautia huumeita.
  Tarjoa aika Hiljainen itsetutkiskeluun

  Suurin ryhmä liikuntaa täytetään joka toinen toimintaa ja virikkeitä. Jooga sisältää käytännön pratayahara tai piirustus aistit sisällä. Voit tehdä tämän ryhmän puheenjohtajana joogatunnille säästää vähintään viiden minuutin de-stressiä lopussa luokan.

  Pyydä oppilaita asettaa kätensä reisien ja sulkevat silmänsä. Ilman liian paljon yksityiskohtia, johtaa heidät lempeä hengitys työtä. Salli hiljaisuus vähintään kolme minuuttia. Tämä lyhyt aika hiljaista on pieni esimerkki pratayahara. Kannustaa heitä tekemään 20 minuuttia päivässä Tämän harjoituksen, kaksi kertaa päivässä.