| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten opettaa vesi jooga

  Jooga vie uusia ulottuvuuksia, kun harjoitetaan veteen. Jotkut aiheuttaa joka oli haastava helpottunut ja toiset tuntevat täysin erilainen mailtaan kollegansa. Kokeile haarautuvat opettaa säännöllisesti jooga muotoon opetus veteen joogaa tai yoqua luokkiin käyttämällä näitä ohjeita. Asiat Tarvitset
  30 minuutin opetusta aikaa (useimmat yoqua luokat ovat noin 30 minuuttia)
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Kokeile jooga aiheuttaa vedessä. Ennen kuin sitoudut opettaa veden joogatunnille, varmista, että olet harjoitellut oman vedessä, joten sinulla on käsitys siitä, mitä opiskelijat tuntevat. Käy läpi kaikki aiheuttaa tiedät ja katso jos voit ajatella tapa tehdä ne veteen.
  2

  jäsentää vettä joogatunneista samoihin periaatteisiin linjaus, hengitys ja ollessa läsnä hetki tavalliseen tapaan maa-jooga.
  3

  lämmittää vettä jooga opiskelijoille! Vesi tuntuu viileä kunnes ne lämmennyt. Aloita yoqua luokan juoksevalla Puheenjohtaja aiheuttaa, Rinta laajennukset, pysyvän Cat /Lehmät, Auringonkukka ja Sun tervehdykset muunnettu vedessä (eli ei eteen Folds tietenkin).

  * Kokeile Cobras ja alaspäin Koirat vasten altaan seinämän .
  4

  lomittaa teidän vettä Joogatunnin peräkkäin Vinyasaa tyylejä aiheuttaa pitää ne lämpiminä. Pidä kädet virtaa Warrior I ja II. Warrior II juoksevalla jousimies aseita on suosittu, esimerkiksi.
  5

  Käytä vettä vastus pitää lämmön rakennukseen. Voit käyttää vastarinnan virtaa Tuolit, Warriors, Crescent Lunges ja Rinta laajennukset. Aina, että vesi jooga opiskelijoita normaalisti pitämällä poseeraa kädet ylös kuin maa-tyyli jooga, voit pitää käsiään virtaa vettä - jopa työntämällä sitä vastaan.

  Esimerkki: Rinta laajennus, on ne avaavat käsivarret leveä ulos puolin (kirjain "T" muoto), sulje kädet yhteen edessä kehonsa. Kannusta heitä todella tuntea veden vastaan ​​kätensä kuin ne hengittävät avata aseita ja hengittää sulkea ne.
  6

  Hauskaa tasapaino aiheuttaa, kun opetat vettä jooga. Puu, Tanssija, Eagle, Warrior III, pysyvän Pigeon ja jopa Balanced Half Moon (yksi käsi altaan seinämän) ovat ihania tasapaino aiheuttaa kokeilla vedessä. Kannusta oppilaita pitämään käsiään virtaa kevyesti läpi vesi (tarvittaessa) auttaa heitä pysymään lämpimänä ja auttaa ankkuroida ne lattialle paremmin.
  7

  Lisää maustetta vettä jooga järjestyksessä käsivarren ja käsi muunnelmia.
  8

  saada ideoita veden joogaa käyttämällä joitakin aiheuttaa listalta:

  alaspäin Dog (kädet altaan seinämän) Cobra (kädet seinää vasten) ChairSunflowersStanding Cat /CowPrayer SquatWarriors I, II, III ja ReverseTriangleChair, Twisted puheenjohtaja, Balance ChairCrescent LungeChest ExpansionCamelPyramid (kädet seinälle) Balanced Half MoonTreeEagleStanding PigeonDancerStanding Spinal Balance Big Toe HoldStanding Head KneeCow Face ArmsStanding Twist (tuo toisaalta vastapäätä hip - Toisaalta selän takana )
  9

  Muista avata ja sulkea lyhyt meditaatio. Et halua opiskelijat seisoo seisovassa vedessä liian kauan, joten pidä avaaminen ja sulkeminen kaksi tai kolme minuuttia.
  10

  Katso resursseja ja artikkeleita saada ideoita opetuksen muut muodoissa jooga.