| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga vatsa vähentäminen

  On olemassa lukuisia asentoja, jotka voivat auttaa kiristä ja pienentää vatsaan. Vaikka suunnattu yritykset laihtuminen eivät yleensä toimi, jooga voi rakentua muodon sinulla on, virkistävä lihasten ja cinching teidän vyötärölinja. Mikä tahansa näistä valintoja voidaan tehdä yksin tai osana dynaaminen, virtaava sekvenssi asentoja. Alaspäin Koira

  alaspäin suunnattu koira on jooga perus. Anna aiheuttavat teidän kädet ja polvet. Nosta polvet irti lattiasta, suoristus jalat ja siirtää painoa päälle kädet ja jalat. VINKKI tailbone kohti kattoa ja pesuallas rintaa kohti lattiaa, pitää ojennettuina. Kehosi muodostaa käännetyn V: n muotoinen. Levitä sormin lisätä tukea ja anna kantapäät upota syvemmälle kohti lattiaa. Relax niskaasi.
  Boat Pose

  istua lattialla jalat levällään. Vedä polvet ylös ja levätä jalkapohjien lattialla. Laajenna kädet eteenpäin, kädet pitkin ulkopuolella polvet. Nojata taaksepäin hieman, pitää selkä suorana, nostat jalat. Suorista polvet ja kohta varpaita. Kehosi tekee V-muoto, lepää teidän istuu luut. Hengitä syvään.
  Plank Pose

  Plank aiheuttavat näyttää aseman otat yläreunassa push-up. On olemassa useita tapoja tulla aiheuttaa. Ota asentoon alkaen alaspäin suunnattu koira, työnnä paino eteen ja yli käsivarressa. Koska vaihtoehtoista menetelmää, alkaa kädet ja polvet, nosta polvia ja suoristaa jalat.

  Kun asennossa, kädet pitäisi olla alla hartiat ja selkä pitäisi olla tasainen. Pidä vatsalihakset tiukka ja rentoutua niskaasi. Paineen nostamista etupuolella reisien voi auttaa saavuttamaan ihanteellisen tasaiselle ryhtiä.
  Kallista

  kutsutaan myös puoli lankku, rinne alkaa lankku aiheuttaa asennossa. Nosta vasen käsi ja tukea ylävartalo teidän oikea käsi. Kun avaat rintaa, laajentaa vasen käsivarsi kohti kattoa. Ihannetapauksessa vain oikealla kädellä ja ulkopuolella oikea jalka on kosketuksessa lattiaan.

  Jalat voidaan pinota, jossa vasempaan yläkulmaan oikealle tai lomittain vasen hieman eteen oikea. Kokeneemmille osallistujille napata isovarvas on vasen jalka kanssa vasen etusormi ja laajentaa sekä vasen jalka ja käsi ylös.

  Säädä aiheuttavat kiristämällä vino vatsan lihakset puolin ja nostamalla vasemman lonkan . Toista vastakkaisella puolella kehoa tasapainoa.