| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset Right Hand kipu

  Kun kyse on oikean käden kipua, on olemassa useita jooga harjoituksia harkita. Nämä jooga harjoitukset ovat erityisen hyödyllisiä lievittämään paheneminen aiheuttama työskentelee tietokoneella pitkiä päiviä. Tämä strategia jooga harjoituksia ojentaa kädet, ranteet, sormet ja kädet, lievittää kipua ja epämukavuutta. Kädet Prayer Pose

  Aloita istuu jalat vasten lattiaa ja selkä suorana. Aseta molemmat kädet yhteen sormin koskettaa ja kämmenet koskettaa rukouksen poseerata kädet valmiina ennen sydämesi. Hitaasti hengittää hengitystä, painamalla yhdessä kämmenien sormilla levällään ylöspäin. Pidä tämä rukous aiheuttaa, kun uloshengitys hitaasti alentaa kädet niin pitkälle kuin voit säilyttäen aiheuttaa. Nyt, kun hengittämästä, nostaa kädet takaisin sydämesi säilyttäen aiheuttaa. Toista tämä prosessi viidestä 10 kertaa.
  Prayer Pose Counter Stretch

  Aloita istuu jalat vasten lattiaa ja selkä suorana. Venytä kädet ulospäin edessä, rentouttava hartiat. Laita kämmenet toisiaan ja lomittuvat sormet. Reach kädet ulospäin säilyttäen suoraan taaksepäin. Hengitä hengitystä ja nostaa kädet pään yläpuolella, säilyttäen rukous aiheuttaa. Venytä selkärangan pitkä ja pitkä. Nyt hengittää palatessaan kädet alkuperäiseen asentoon. Toista tämä prosessi viidestä 10 kertaa.
  Kyynärvarren Stretch

  Aloita istuu jalat vasten lattiaa ja selkä suorana. Aseta kämmenien yhdessä ennen rintaa rukouksessa aiheuttaa. Rentouttamaan hartiat venyttämällä kaikki sormet täysin. Venyttää korkokengät jokaisen kädet alaspäin, kunnes ne ovat samassa tasossa ranteet. Siirrä kädet hieman oikealle ja pidä paikallaan useita henkeä, toista sitten vasemmalla puolella. Jokaista venytystä tulisi olla hidasta ja varovainen, huomaat tuntemuksia tuntui ranteen ja kyynärvarren.
  Wrist Stretch

  Käännä käsiä nyrkkiin, asettamalla ne tasaiselle alustalle peukalot ylöspäin. Käytä tasainen pinta tukemaan kyynärvartta. Venytä nyrkki oikealle ilman että sinun kyynärvartta liikkua. Toista vasemmalla. Nosta molemmat kädet pois pinnasta, hitaasti ympyrää käyttäen ranteet säilyttäen suljettu nyrkit kädet, ja varmasti ympyrä molempiin suuntiin. Lopuksi vapauta sormien, asettamalla ne reunalla tasaiselle pinnalle vinkkejä ylöspäin. Paina pintaan sormilla venytellä ranteet.
  Venyttely Fingers

  Place jokaisen sormen erikseen reunalla tasaiselle alustalle kuten työpöydälle. Pidä ranteet suorina. Nyt varovasti työnnä kättäsi pöytä, jolla tämä aiheuttaa muutaman Hengitä. Toista jokaisen sormilla erikseen, vaan ohittaa peukalo. Peukaloa varten, aseta oikea kämmen työpöydälle, pitää ranteen suorana. Nyt rentoutua kaikki sormet, sitten vasemmalla kädellä vedä oikea peukalo ulos ja pois, jolloin se voi venyttää niin se on erotettu etusormella. Nyt pitää tätä venyttää useita Hengitä.

  Referenssit
    Desktop Jooga
  Resources
    Mudra Hand jooga
    Käsi Jooga