| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Paras Jooga harjoituksia lisätä Vitality

  Jooga, joka on tehnyt elinvoimaa kutsutaan asanat jooga. Asanas jooga aiheuttaa ovat vakauttava tekijä, joka auttaa henkilö saavuttaa meditatiivinen tila. Tämän vuoksi asanas korostaa jolla aiheuttavat niin kauan kuin mahdollista. Aluksi voi olla vaikea pitää poseeraamaan hyvin pitkä, mutta käytäntö muuttuu, että lihakset vahvistuvat ja vakaampi. Chair Pose

  Seiso jalat hip-leveys toisistaan ​​ja selkä suorana. Nosta päälle varpaillaan, taivuta polvet ja venyttää kädet suorina edessäsi. Pidä poseeraamaan niin kauan kuin voit. Jos on liian vaikea, voit litistää jalat kohottaen päälle varpaita vain, kun olet valmis.
  Pysyvän eteenpäin mutka

  Seiso jalat hip haara-selkä ja niska suorana. Pidä selkä täysin suorana, taivuta eteenpäin niin pitkälle kuin pystyt. Ihannetapauksessa sinun pitäisi kumartua eteenpäin kunnes rintaa koskettaa polvia. Kuitenkin, jos et ole riittävän joustavia tehdä tätä vielä, voit nojata eteenpäin hieman vähemmän. Tärkeintä on pitää selkä suorana.
  Puu ​​aiheuttaa

  Seiso jalat hip-leveys toisistaan ​​ja kädet teidän puolin. Nosta vasen jalka ja tuo sen levätä sinun oikea reisi. Tuo kädet ylös ja pään yli ja lukko heidät siellä. Pidä poseeraamaan 30 sekuntia. Toista toinen jalka.
  Warrior III

  Seiso jalat hip-leveys toisistaan ​​ja selkä suorana. Nojata eteenpäin, pitää selkä suorana, kunnes rinnassa on maanpinnan. Nosta vasen jalka taakse, kunnes sekin on maanpinnan suuntaisesti. Reach kädet ulos edessä ja lukko ne yhteen. Pidä tämä poseeraamaan 30 sekuntia. Toista toinen jalka.
  Ylöspäin Crescent Moon

  Seiso jalat hip-leveys toisistaan ​​ja selkä suorana. Askel eteenpäin oikea jalka kuin tuo kädet ylös pään yli ja lukko niitä. Lean takaisin, kaartuva selkärangan osaksi puolikuu muoto. Pidä 30 sekuntia. Toista toinen jalka.
  Alaspäin suunnattu Henkilökunta

  Lie litteänä maahan, alaspäin, kämmenet lattialla vierelläsi ja varpaita kiertynyt alle . Hitaasti suoristaa kädet ja nosta rintaa kauempana maahan, jolloin varpaita kiertynyt. Pidä poseeraamaan niin kauan kuin tuntuu mukavalta.