| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga harjoituksia, että voit tehdä, ennen kuin menet nukkumaan

  Olitpa on nukkumisvaikeuksia, jotka vain etsivät tapa lopettaa yöllä tai ovat kiinnostuneita saamaan paremmin yöunet yleisesti ajatellaan, että jooga voi olla vain mitä etsit. Jooga auttaa rentoutumaan kehon ja mielen, on rauhallinen olotila. On todella mahdollista venyttää itseäsi kohti parempaa yöunet avulla muutamia yksinkertaisia ​​jooga aiheuttaa ennen nukkumaanmenoa. Älä Puolet Käännetty Pose

  Half ylösalaisin aiheuttaa ovat hyvin niille, jotka ovat suuria määriä stressiä päivän aikana. Jos tämä kuulostaa sinua, puoli inversio kuten seuraava on hyvä tapa unwind.Lie selällään lattialla jalat seinää vasten. Kehon pitäisi olla muodoltaan L. lähempänä olet seinään, parempi venyttää saat. Tämä auttaa kääntää virtauksen verta elimistöön ja saada enemmän verta menossa kohti aivoissa. Ensimmäisen tai toisen kerran yrität tämän aiheuttaa se voi tuntua hieman oudolta, mutta muista pitää hengittää.
  Onko Reclined Suutari

  makuuasennossa suutarin aiheuttaa on toinen suosittu aiheuttaa ennen nukkumaanmenoa. Yksinkertaisesti makaavat lattialla jalkapohjiasi painetaan yhteen. Sulje silmäsi ja hengitä sisään ja ulos syvästi. Tämä on hyvä tapa avata lonkat ja saada hyvä venytellä ilman saada sinut riled ennen nukkumaan.
  Roll Your Body palloksi

  Rolling kehosi pallo saattaa kuulostaa jotain teit kun olit lapsi, mutta perusteellinen tutkimus jooga yleensäkin kuinka paljon lapsesi leikkiä oli joogan harjoittaminen. Makaa selälläsi ja halata polvia rintaan. Roll vasemmalta oikealle selässä. Tämä ulottuu selkää ja voi auttaa treenata Kinks. Muista hengittää koko tämän harjoituksen, kuten halailu polvet rintaan voi rajoittaa ilman virtausta keuhkoihin, jos et ole varovainen.
  Suorita syvä hengitys harjoituksia
  < p> Pranayama tai joogan syvä hengitys, voi hyvinkin olla kaikkein olennainen vielä unohdetaan osa ennalta-vuode jooga rutiinia. Kestää jonkin aikaa hengittää syvään sisään ja ulos, vähintään viisi minuuttia. Työ muutama puhdistus Hengitä sisään hengittämällä nenän kautta ja ulos suun kautta. Tämä voi valmistella kehoa rentoutumaan ja auttaa selvää mieltäsi, niin voit nukkua paremmin.