| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Nenähengitys Harjoitukset

  Nenähengitys harjoitukset ovat osa joogan harjoittaminen. Pranayama tai jooga hengitys, on eräänlainen hallittu hengitys, joka rentouttaa mielen, kehon ja hengen. Oikea hengitys auttaa puhdistaa kehon myrkkyjä. Hallittu hengitys myös tasapainottaa chakrat, seitsemän elintärkeää energia keskuksia löytyy kehossa. Jos sinulla on keuhkosairaus tai on sinus tai allergia kysymyksiä, nenä hengitys harjoituksia voi auttaa vahvistamaan keuhkoihin ja selkeä nenän. Valmista Space

  Istu mukavassa asennossa tuolissa. Voit myös istua mukavasti jalat ristissä asennossa lattialla (tai jumppamatto tai pehmeä, taitettu huopa). Sulje silmäsi ja rentoutua. Kestää muutaman minuutin selvää mieltäsi. Se auttaa istua hiljaa ilman häiriötekijöitä ja olla hämärässä huoneessa. Sammuta matkapuhelin, ja pyytää perheen ja ystävien ei häiritse sinua. Voit sytyttää aromaterapia kynttilä tai kuunnella pehmeää ja rentouttavaa musiikkia suorittaessaan harjoituksia.
  Hengitä sisään ja ulos

  hitaasti hengittää sierainten kautta laskien kuusi. Sitten hitaasti ulos sierainten kautta laskien kuusi. Pranayama hengitys olisi tehtävä sieraimiin eikä suun kautta. Sieraimeen hengitys avulla voit hallita hengitys, joka edelleen rentouttaa mielen, kehon ja hengen. Kokeneemmille hengenvetoon työtä, hengität määrä kahdeksan (mikä hidastaa hengitys vieläkin) ja hengittää hitaasti laskea kahdeksan.
  Toista Harjoitukset Usein

  Toista nenähengitys harjoituksia kolmesta viiteen kertaa päivässä tuntea syvää rentoutumista ja rauhaa. Suorita nenähengitys harjoituksia aikana varhain aamulla (ennen töihin tai kouluun) tai illalla ennen nukkumaanmenoa (kuten tapa rentoutua kiireisen päivän jälkeen). Kokeile niitä aikoina korkean stressin (aikana hektinen työpäivä tai ennen tentti koulussa). Jos olet väsynyt tai hidas, sieraimeen hengitys voi teroittaa keskittyä ja nostaa energiatasoa.
  Left-Nostril Breathing Liikunta

  Toinen rauhoittava hengitys liikunta jää- sieraimeen hengitys. Valmista tilaa Yllä mainitulla tavalla. Rentoudu ja tyhjentää mielen ennen kuin aloitat. Hengitä hitaasti sierainten kautta. Kun hengittää, aseta oikea peukalo vastaan ​​oikeaan sieraimeen ja sulje pois oikeaan sieraimeen. Ota syvä, hidas Hengitä kautta vasempaan sieraimeen vain 3-11 minuuttia. Jos alkaa huimata, lopeta harjoitus.