| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten oppia Kundaliinijoogan

  Kundaliinijoogan yhdistyvät jooga asennot, laulamassa, hengitys tekniikoita ja meditaatio yhdessä käytännössä nostaa luovuuttasi ja tietoisuutta, joka tunnetaan myös nimellä Kundalini energiaa. Kundalini Jooga kutsutaan myös jooga Tietoisuus ja käytäntö periytynyt salaa päällikköä opiskelija aikana antiikin Intian aikoina. Yogi Bhajan, tunnettu Kundalini Master esitteli Kundalini Yoga-Länsi 1960, kun hän alkoi opettaa sitä Yhdysvalloissa. Vaikka Kundalini Yoga vaatii omistautumista ja keskittyä, voit oppia lisää näitä vaiheita. Asiat Tarvitset
  Kirjat Kundalini Yoga, mukaan lukien "Kundalini Awakening: Gentle Opas Chakra Aktivointi ja Hengellinen kasvu" John Selby
  talousarvio Kundalini Yoga luokat, noin 20 dollaria per luokka
  joogamatto
  valkoinen, väljä vaatteita, mieluiten puuvillaa tai pellavaa
  Näytä lisää Ohjeet
  Miten oppia Kundaliinijoogan
  1

  tutkimus historian Kundalini Jooga auttaa ymmärrät, mitä se on ennen kuin yrität sitä. Tutustu perus jooga termejä, kuten mantra, joka on pyhä rukous tai loitsu yleensä huusivat toistuvasti sanskritin kielellä, keskittyä oman tietoisuuden ja asana, mikä tarkoittaa jooga aiheuttaa tai asento. Lue myös kirjoja, kuten "Kundalini Awakening: Gentle Opas Chakra Aktivointi ja Hengellinen kasvu" John Selby auttaa sinua toteuttamaan Kundaliinijoogan tosielämän sovelluksissa.
  2

  Etsi IKYA-sertifioitu opettaja. Kansainvälinen Kundalini Yoga Teachers Association (IKYA) tarjoaa online-hakemiston sertifioitu Kundaliinijoogan opettajien kaikkialla Yhdysvalloissa. Etsi yhteystiedot ja kuvaukset kunkin opettajan luokassa tarjoamiin kundaliniyoga.com.
  3

  Osta joogamatto. Voit vuokrata matto jooga studio, mutta ottaa oma voit harjoitella Kundaliinijoogan missään rauhallista tilaa, kun olet perehtynyt prosessi. Voit ostaa joogamatto milloin tahansa tavaratalo kuten Target tai Wal-Mart.
  4

  mennä paljain jaloin. Kundalini Jooga on perinteisesti harjoitetaan paljain jaloin maksimoida energian virtausta. Jalat on yli 70000 hermopäätteitä, jotka ovat tärkeimpiä vaihtoalueelle energian välillä teitä, maan ja auringon.
  5

  Invest valkoinen, väljä puuvillaa tai pellavaa vaatteita. Yogi Bhajan suosittelee yllään valkoinen Kundalini Yoga, koska se on puhdas väri, joka auttaa sinua ottamaan puhdasta energiaa, että muut värit voivat taipua. Väljä vaatteita myös voit istua mukavasti meditaatiossa ja hengittää vapaammin, jotka molemmat ovat tärkeitä Kundaliinijoogan.
  6

  Sitoudu teidän käytännössä. Ostaa pakkaus Kundaliinijoogan luokat paikalliselta joogastudio innostaa päivittäiseen harjoitteluun. Sarjat ovat yleensä 60-90 minuuttia. Jos sinulla ei ole koulun lähellä sinua, ajoittaa vähintään 30 minuuttia joka päivä online-opetusohjelmia, kuten Anmol Mehta n Online Ohjattu meditaatio ja Kundalini Yoga Class, jonka voit ladata anmolmehta.com ja seurata omaan tahtiin.