| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset Spine

  Jooga on suosittu kunto-toimintaa, joka usein on harjoitettu sen meditatiivinen ja terapeuttisia hyötyjä. Monet jooga aiheuttaa liittyy syvä venyttely selkää ja selkärankaa, koska se auttaa rakentamaan joustavuutta ja luo perustan muille aiheuttaa. Kissa Pose

  kissa aiheuttaa, tai kissa venyttää, on yksinkertainen selkärangan venyttely aiheuttaa, että voidaan tehdä melkein missä tahansa. Etsi tasainen pehmustettu pinta, kuten jooga matto, matto tai matto, ja mene alas kädet ja polvet. Space kädet noin hartioiden leveydellä toisistaan, polvet samanlainen etäisyydellä toisistaan. Laske pään välillä kädet ja katsoa kohti varpaita. Samaan aikaan nostaa takaisin ylös, luoda pitkä, ylöspäin taivutus kaari selkärankaa. Pidä poseeraamaan 15 sekuntia täydellä laajennus. Sinun pitäisi tuntea syvää venyttää, mutta ei kipua. Jos tunnet kipua, pakotat kehosi venyttää liian pitkälle, liian nopeasti. Kun olet valmis, anna takaisin hitaasti takaisin vapaa-asentoon, kun pään nostaa takaisin ylös.
  Cow Pose

  lehmä aiheuttavat on vastine kissa aiheuttaa ja käytetään usein heti tai ennen kissa aiheuttaa helpottaa tasapainon venyttely selkärangan. Voit tehdä lehmä aiheuttaa, mennä kontallaan kuin mitä tehdä kissa aiheuttaa. Sen sijaan taivutus pään alas, taivuta sen niin, että olet innolla, tai jopa hieman ylöspäin. Kumartua alas pitäen pakarat ja lonkat luoden alaspäin suunnattu kaari selkärankaa. Pidä poseeraamaan 15 sekuntia, jälleen varmista, että saat syvä venyttää mutta tuntuu vain lievä epämukavuus, ja sitten helpottaa takaisin vapaa-asentoon.
  Cobra Pose

  kobra aiheuttaa voi auttaa vahvistamaan pakarat ja takaisin. Aloita makuulla lattialla vatsa alaspäin. Laita jalat yhteen, ja kohta varpaat suoraan ulos, jotta yläosien jalat on edessään lattialla. Aseta kämmenet rentoina alla hartiat, ja paina sitten jalat ja jalat osaksi lattiaan, käyttämällä käsiä apuna. Seuraavaksi suoristaa kädet, nostaa rintaa ylös kun jalat pysyvät painamalla maata vasten. Ulottua vain niin pitkälle kuin pystyt pitäen lantion lattialle. Työnnä rintaa ulospäin, luo syvän mutkan takana, mutta ei niin vähitellen, jotta se ei aiheuta kipua tai epämukavuutta. Pidä poseeraamaan 15-30 sekuntia, ja sitten hitaasti taivuta kyynärpäät laske itsesi alas.