| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten opettaa Pikku jooga

  Voisi olla helpompi opettaa voimajoogan tai keskitason jooga luokassa kuin lempeä yksi, varsinkin jos voimakkaampi jooga on mitä käytännössä itse. Monet ihmiset tarvitsevat lempeä jooga käytännössä, jotta de-stressiä ja venyttää kunnolla, tai jos heillä on vammoja tai tietyin edellytyksin. Jotkut perusasiat strategiat pääset alkuun keksiä oman lempeä jooga luokan ideoita ja sekvenssit. Asiat Tarvitset
  Blocks, hihnat, kiilat ja /tai keskiöpalkkien tarpeen
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Warm up your jooga opiskelijoille. Gentle ei tarkoita opiskelijoiden ei tarvitse kyseenalaistaa joitakin lämpöä rakennuksen vinyasas, varsinkin alussa. Voisit aloittaa Cat /Cow virtaus, sitten siirtyä muutettu Sun tervehdykset. Käytä Polvillaan Plank ja Cobra sijaan Kartano ja Up koira. Antaa opiskelijoille mahdollisuus siirtymässä Cobra osaksi Lapsen Pose sijaan menee suoraan alaspäin suunnattu Dog. Saat vieläkin lempeä jooga luokan, kokeile virtaa useita kierroksia puheenjohtaja tai siirtymässä pysyvän eteenpäin-fold, sitten takaisin ylös viisi tai seitsemän kierrosta.
  2

  Opeta säännöllinen jooga luokan kovemmin vaihtelut otetaan pois. Tämä on yksi yksinkertaisia ​​tapoja keksiä lempeä jooga luokassa. Esimerkiksi sen sijaan, että koko puolen lankkuja, käytä polvillaan puoli lankkuja. Sen sijaan Side Angle kätesi sisäpuolelle jalka, pitää kyynärpää sisempi reiteen.
  3

  Focus on syvempi venyttely aiheuttaa kuten Butterfly, Eteenpäin Fold, Modified kyyhkysiä ja ulottuvat muunnelmia. Monet jooga opiskelijat mennä lempeä jooga luokan etsimään rentouttava venyy pidettiin pitkään.
  4

  Vietä pitempään avaamalla meditaation alussa ja rentoutumista lopussa. Jooga opiskelijat eivät välttämättä odota saada jopa 10 minuuttia savasana lopussa voimajoogan luokassa, mutta he luultavasti on lempeä jooga yksi.
  5

  Varo jooga opiskelijoille, jotka haastaa krooninen sairaus tai vamma. Lempeä jooga on viihtyisä paikka raskaana opiskelijoita, eläkeläiset tai joku muu tarvitsee joitakin muutoksia tai pehmeämpi joogan harjoittaminen.

  Kannusta oppilaita sijoittaa käsin mille tahansa kehon osaa, joka saattaa aiheuttaa haasteita, kun he on pää alaspäin Lapsen Pose jossain alussa lempeä jooga luokassa. Voit myös yrittää puhua uusille opiskelijoille, kun he kävelevät ovesta ja kerätä tietoa niistä sitten.
  6

  Tarjous joogavälineet opiskelijoille. Kannusta heitä käyttämään lohkoja, kun he ovat saavuttamassa kohti lattialle kolmiot ja eteenpäin poimuja tai sijoittaa välillä reidet Bridge aiheuttaa. Rekvisiittaa kuten Patjat, kiilat ja hihnat myös tehdä opiskelija mukavampaa lempeä jooga luokassa.
  7

  Älä viettää liian paljon aikaa haastavaa aiheuttaa joka paikassa jännitystä selässä, käsissä tai muita kehon osiin. Jos haluat järjestyksessä luokan noin Alaspäin suunnattu Dog, esimerkiksi muista kertoa oppilaille, että he voivat tulla lapsen Pose kun he haluavat, tai laittaa kyynärpäät lattialle (Dolphin Pose) niiden sijasta käsissä.