| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Erilaisia ​​jooga kannat

  Vaikka jooga aiheuttaa saattavat vaihdella tyyppi jooga --- kuten Hatha, Iyengar tai ashtanga --- useimmat jooga muotoja on monia aiheuttaa yhteistä. Kanssa käytännön tuntemus näistä aiheuttaa, sinun pitäisi olla valmiudet seurata alusta jooga toimia jopa edistyneempiä liikkuu. Eteenpäin Bend aiheuttaa

  Yleisin eteenpäin mutka aiheuttaa on Adho mukha Svanasana tai alaspäin suunnattu koira. Alaspäin suunnattu koira luo kolmion poseerata elin. Jalat ovat kokonaan lattialle ja runko on taivutettu eteenpäin, kämmenet lattialle. Selän tulee olla suora, lantio ilmaan.

  Ylimääräisiä eteenpäin mutka aiheuttaa on balasana tai lapsen aiheuttaa. Tämä rauhallista aiheuttavat usein siirtyminen jälkeen alaspäin suunnattu koira. Lapsen aiheuttavat alkaa polvillaan lattialla, sitten nojaa eteenpäin ja taittamalla kehon yli polvien. Otsa pitäisi levätä lattialla kädet järjestetään puolin.

  Enemmän Advanced: parsvottanasana aiheuttaa, joka tunnetaan myös voimakas side venytys aiheuttaa, on muunnelma enemmän perus aiheuttaa. Jalkasi ovat tasaisesti lattialla toinen jalka ennen muita, noin hartioiden leveydelle. Kehon kumartuu eteenpäin levätä pään etujalan. Kädet ovat suoraan taaksepäin, kädet osoittaa ylöspäin, kun rystyset loput lattialle.
  Istuva Twisted aiheuttaa

  aloittelijan poseeraavat istuin aiheuttaa osio sukhasana aiheuttaa. Tämä on enemmän klassinen meditaatio aiheuttaa, joissa henkilön jalat ovat ristissä toistensa päälle. Selkä on suora ja takana kädet lepäävät polvet, kämmenet ylöspäin.

  Väli opiskelijoita, paripurna navasana, tai koko vene aiheuttaa, on erinomainen testi sekä ydin voimaa ja tasapainoa . Aiheuttavat luo "V" muotoinen runko, jossa pakarat lattialle. Alkaen makuuasennossa, jalat nostetaan suoraan pois lattian hieman suurempi kuin 45 asteen kulmassa. Sitten, selkä ja käsivarret ovat voimistetaan luoda V-muotoinen runko. Varret ovat suora, kädet polvien.
  Pysyvän aiheuttaa

  utkatasana tai tuoli aiheuttaa, on myös yhteinen aiheuttaa sopii kaikille jooga toimijat ja auttaa vahvistamaan jalkoja ja ydin. Vuodesta seisoma-asennossa kädet suorina ja ylös olkapää, henkilö kyykky, nojaa kehon hieman eteenpäin. Sisä reidet ovat vaakasuorassa ja kanta olisi pidettiin 30 sekuntia 1 minuutti.

  Yksi vaikeimpia poseeraa pääpaino tasapaino on Garudasana tai kotka aiheuttaa. Tämä aiheuttaa käyttää sekä kädet ja jalat vahvistaa ydin, tasapaino ja ryhti. Alkaen seisten, toinen jalka on ristissä muiden kanssa jalka kiedottu tukijalka nilkkaan. Seisoo jalka on vääntynyt. Käsivarret pidetään sitten olkapää korkea kädet ristissä toistensa yli. Kädet koskettavat kämmen kämmenen.