| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kundalini jooga liikunta

  Kundalini jooga on järjestelmä kehon liikkeet, hengitys käytännöt ja lauluja, joiden sanotaan edistää parempaa fyysistä, henkistä, emotionaalista ja hengellistä terveyttä. Mukaan KundaliniYoga.org, tämä tyyppi jooga otettiin käyttöön Yhdysvalloissa vuonna 1960, ja on sittemmin saavuttanut suosiota ja kiitosta tehokas liikunta parantaa fyysistä ryhtiä, mielen selkeyttä, emotionaalista vakautta ja henkinen harmonia. Valmistelu

  Pääpaino Kundalini jooga on vähitellen vapauttaa energiaa juuressa selkärangan nimeltään Kundalini. Ennen mitään jooga käytännössä, varmista, että olet fyysisesti riittävän hyvässä kunnossa turvallisesti suorittaa liikkeet ja hengitys sekvenssit. Sinun pitäisi harjoitella Kundalini kanssa jooga master (joogi, jos mies, jogiini jos nainen) estää vammoja ja varmistaa käytäntö on tehokas.
  Exercise

  mukaan KundaliniYoga.org, alkaa jokaisen harjoituksen laulamalla "ADI mantraa", joka avaa mielen ja valmistelee kehon aallot Kundalini energiaa, joka virtaa selkärangan alaosaan (ks. Resources ADI mantra). Sen jälkeen mantra, sinulla on useita kundaliinin harjoituksia voit valita. Kundaliini keskittyy energia kelattu alareunassa selkärangan, mikä tarkoittaa kaikki harjoitukset keskittyä liikkuvat, venytys-ja harjoittaa selkärangan. Aloita lantion kierrosta. Istuvassa, jalat ristissä, aseta toinen käsi jokainen polvi ja kierrä lantiota. Älä käännä puolelta toiselle, vaan siirtää koko rakenne eräänlainen hionta liikkuvuus yhden tai kahden minuutin kumpaankin suuntaan (myötäpäivään ja vastapäivään). Seurata selkärangan flex, jossa istut rento, jalat ristissä asennossa ja hengittää samalla taipumista selkärangan eteenpäin, sitten hengittää ja joustaa selkärangan ulospäin. Pidä hartiat rentoina ja pään tasolla. On satoja kundaliinin harjoituksia, joista osa on lueteltu Resurssit tämän artikkelin.
  Cool Down

  suorittamisen jälkeen Kundalini harjoituksia, KundaliniYoga. org ehdottaa jäähtymässä makuulla selällään ja pyörivät jalat liikkein noin 30 sekuntia. Sitten, (vielä makuulla), aseta oikea käsi pään taakse taivuttaen vasen jalka. Vedä vasemman jalan oikealle puolelle kehoa, kunnes polvi koskettaa maata. Tämä ojennan alaselässä ja selkärangan.