| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga kannat ovat hyvä laihtuminen

  hyödyt jooga ovat runsaat. Jooga on tapa rentoutua ja tyhjentää mielen taas polttaa kaloreita, lisää joustavuutta ja koordinointi ja virkistävä lihasten. Jokainen aiheuttaa on suunniteltu toimimaan tietyn alueen elin ja jotkut aiheuttaa työtä erityisen hyvin laihtuminen. Sun Salutation

  Tämä siirto on yksi monimutkaisempi jooga kantoja, mutta se on hyödyllistä useita lihasryhmiä, polttaa kaloreita ja lisää joustavuutta. Aloita tämä aiheuttaa seisomalla suorassa, jalat yhdessä, kädet teidän puolin ja paino jakautuu tasaisesti. Hengitä syvään ja nostaa kädet suoraan ylös pään yli kämmenet vastakkain. Kestää hetken venyttää ylös taivaalle niin korkealle kuin mahdollista. Vaikka uloshengitys, lakaista kädet alas teidän puolin ja sitten eteenpäin kun sitten taivuta eteenpäin lonkat ja käden ulottuvilla päästä maahan puolin jalat. Hengitä ja nosta vartalo ylös puoleenväliin, pitää selkä tasainen ja hetki tuntuu venyttää selkärankaa. Viimeinen osa Sun Salutation kutsutaan Alaspäin Dog. Omasta eteenpäin taivutettu asemaa, taivuta polvia ja hyppää jalat takaisin kiinni käsivarret samassa asennossa, kämmenet litteänä maahan. Varmista, että jalkasi ovat hip-leveydellä toisistaan, sitten päästä tailbone ylös pois kädet ja kantapäät niin lähellä kuin voit saada ne lattialle. Lopuksi, tuo jalat takaisin ylös kohti kädet ja suoristaa jalat. Tämä palauttaa sinut eteenpäin mutka asennossa. Pudota päätäsi palata alkuperäiseen alkuasentoon. Toista kaikki vaiheet vähintään kolme kertaa.
  Plank sijainti

  Plank tai Hover asema, saa koko ydin toimii ja voi polttaa paljon kaloreita . Tämä siirto toteutetaan saamalla push-up asema varpaille kanssa kyynärvarret valehtelee suoraan, pitää kyynärpäät linjassa hartiat. Kehosi pysyy linjassa päätäsi varpaita. Pidä ydin vedetään tiukka viet asennossa niin kauan kuin mahdollista ja samalla hengittää tasaisesti ja rento. Alussa saatat huomata, että olet vain voi jäädä asentoon alle 10 sekunnissa. Aina kun suorittaa asennossa, voit pysyä pidempään, niin pitää sitä ja ei ole aikaa voit pitää sitä hetken tai enemmän.
  Kanta tuoli

  kanta tuoli auttaa yrityksen ja hoikka selkään ja reidet. Vaikka tämä siirto ei ole kovin monimutkainen, se vie paljon voimaa ja energiaa, joka polttaa kaloreita. Seiso jalat yhdessä ja kädet alas teidän puolin. Nosta kädet yläpuolella, kun hengittämästä ja aseta kädet kämmen-to-kämmen. Kun hengittää, huilata noin 45 astetta, pitää polvet takana varpaat ja abs vedetään tiukka tukemaan selkää. Yritä pitää asennossa vähintään 15-20 sekuntia, sitten toista.
  Power Yoga

  Vaikka tekee muutaman jooga aiheuttaa joka päivä auttaa lisäämään joustavuutta ja voimaa, se todennäköisesti saa sykkeen ylös tarpeeksi polttaa suuria kaloreita laihtua. On kuitenkin toinenkin vaihtoehto, kun se tulee jooga, joka voi nostaa sykettä. Power Yoga yhdistää perinteisen jooga asentoja ja hengitys tekniikoita aerobic ja tiheä hengitys, jotta ylösajamiseen sykettä ja polttaa enemmän kaloreita. Monet aiheuttaa teloitettiin voimajoogan johtuvat Sun Salutation aiheuttaa.