| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset selkävaivoja

  Jooga on fitness toimintaa, jossa pitämällä kehon eri asennoissa, jotka edistävät lihasvoimaa, joustavuutta ja aerobista kestävyyttä. Selkäkipu usein peräisin riittämätön voimaa ja joustavuutta selkärangan, monet jooga harjoituksia liittyy venyttely ja harjoittaa lihaksia takaisin, mikä voi lievittää ja ehkäistä selkävaivoja. Kissa ja Cow aiheuttaa

  kissa ja lehmä aiheuttaa kaksi perus jooga asennot, että venyttää selkärangan ja takaisin vastakkaisiin suuntiin. Kaksi aiheuttaa usein käytetään yhdessä toistensa kanssa. Voit tehdä kissa aiheuttaa, alkaa kädet ja polvet kämmenet noin hartioiden etäisyydellä toisistaan. Tuo pää alaspäin ja samaan aikaan nostaa takaisin ylös, luoda kaari. Pidä kaareva asennossa 15 sekuntia tai niin, ja sitten rentoutua takaisin vapaa-asentoon. Voit tehdä lehmä aiheuttaa sinulle lähinnä tehdä päinvastoin kissa aiheuttaa: nosta päätä ylöspäin ja taivuta selkärangan alaspäin kaari. Jälleen pidä aiheuttaa noin 15 sekuntia ja rentouta takaisin vapaa-asentoon. Koska et molemmat aiheuttaa, sinun pitäisi tuntea syvää venyttää selkärankaa pitkin, mutta venytys ei pidä keskittynyt tietyssä vaiheessa, eikä aiheuta enemmän kuin lievää epämukavuutta.
  Dolphin Plank

  delfiini lankku on väliasento kuin vahvistaa vatsan lihaksia ja lihakset alaselän, pitäen selkärangan linjassa. Voit tehdä delfiini lankku, alkaa kädet ja polvet. Rest kyynärvarret lattiaan siten, että kyynärpäät ovat suoraan olkapäiden alle ja aseta kämmenet yhteen. Voit kietoutuvat sormia, jos haluat. Seuraavaksi askel molemmat jalat takaisin niin, että tuetaan varpaille ja käsivarret. Kanta muistuttaisi push up, paitsi että tuetaan b kyynärvarret sijaan kädet. Kun olet asennossa, keskittyä pitämään selkä täysin suora - älä anna pakarat nostaa ylös tai et lantio upota. Pidä poseeraamaan 30 sekuntia tai enemmän, jos pystyt, niin anna polvet taipua ja tulla lattialle päästä pois asentoon.
  Bridge Pose

  silta aiheuttaa on helppo jooga kannan, joka vahvistaa alaselän ja voi edistää paremman asennon. Voit tehdä silta aiheuttaa sinun täytyy aloittaa luomalla selällään. Kätesi pitäisi olla teidän puolin kämmenet lattiaan. Seuraava taivuta polvet ja tuo asettaa jalat niin lähelle selkään kuin voit. Aseiden avulla kuin pohjan tukea, nostaa selkään irti lattiasta, luodaan kaari väli kehon ja lattian väliin yhteysviranomaisen jalat ja olkapäät. Pidä asento 30 sekuntia, ja sitten varovasti anna pakarat tulla takaisin lattialle.