| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Luo oma joogaohjelman

  "klassinen kaava" jooga sisältää vireessä, valmisteluun tai lämmetä, seisoo, tasapaino, vatsa, inversio, takaisin taivutus, eteenpäin taivutus kiertäen ja lopullinen rentoutumisharjoitukset, tässä järjestyksessä. Jotkut rutiinit on lisää lepoa ja korvauksia harjoitusten jälkeen tärkein liikuntaa ja ennen lopullista rentoutumista asentoja. Asiat Tarvitset
  joogamatto
  mukavat vaatteet
  Näytä lisää Ohjeet
  suunnittelu ja valmistelu
  1

  Tapaa lääkärin kanssa ja keskustella suunnitelmat rutiinia. Arvioi huolenaiheita sinulla voi olla ja niiden taustalla terveyttä.
  2

  Selvitä tyyppi jooga haluat käytännössä. On kahdeksan suurta tyylejä jooga: Bhakti, joka keskittyy käsite korkeampi olentoja, Guru, joka keskittyy merkitystä opettajan Hatha, joka tavoittelee valaistumista elimen Jnana, eksistentiaalinen muoto jooga, Karma , jonka tavoitteena on vaikuttaa myönteisesti kohtalo, mantra, joka käyttää ääntä mantroja yhdenmukaistaa kehon, Raja, klassinen jooga työllistää suosittuja kahdeksankertainen polku joogan ja tantran vaikeimmista ja väärinymmärretty muoto jooga, joka keskittyy visualisointi ja deities.
  3

  Selvitä, kuinka paljon aikaa voit sitoutua rutiini. Yleensä ohjelmat vaihtelevat 15-60 minuuttia. Valitse aika, joka helposti sovi osaksi päivittäistä rutiinia jo.
  Valinta Harjoitukset
  4

  Valitse vireessä harjoituksia ja asentoja alussa oman ohjelman. Tarkoituksena attunement on valita ja säädellä tyyppi hengitys voit käyttää loppuelämäsi ohjelman. Vatsa hengitys ja ruumiin asento ovat molemmat hyviä harjoituksia aluksi.
  5

  Valitse yksi tai kaksi warm-up harjoituksia. Nämä harjoitukset ovat yleensä kääntyvät tai avaamalla liikkeet. Yksinkertainen eteenpäin mutka pitäisi riittää. Varmista, että warm-up harjoitukset ovat samankaltaisia ​​virittäytyminen harjoituksia pitää virtauksen kanssa rutiinia.
  6

  Pick viisikymmentäseitsemän yli kuusi seisten perustuu halutun ohjelman kesto. Aurinko tervehdyksen ja aurinko nuorentaminen sekvenssit ovat molemmat suosittuja valintoja seisoma-asennossa. Muista, kaikki eteenpäin taivutus harjoituksia pitäisi tulla lopussa järjestyksessä, ei väliä mitä käyttää valitset.
  7

  päättämään yhdestä tasapainottaminen ryhti keskittyä rutiini, kuten tasapainotus kissa, puu tai skorpioni. Tämä on kaikkein rasittava osa rutiinia, joten valitse kannanottoja elimistö pystyy käsittelemään. Seuranta lepää joko valehtelee, polvillaan tai istuma-asennosta.
  8

  Valitse yksi tai kaksi vatsan harjoitukset, kuten Yogi istumaannousuja tai istua takaiskuja. Korvata vatsa ja valmistautua ylösalaisin asennot valitsemalla asento kuten dynaaminen silta.
  9

  Valita yksi ylösalaisin ryhtiä, kuten kuolemaa bug. Sisältää vain tämä osa rutiinia, kun olet valmis. Sitä ei suositella alussa aloittelijoille. Siirtyminen ylösalaisin aiheuttaa takaisin-mutkia käyttäen ruumis ja /tai kobra aiheuttaa.
  10

  Valitse yksi back-taivutus liikunta, kuten heinäsirkat. Valitse neutraloivat aiheuttaa esimerkiksi lapsen ryhti tai lyhyt lepo purkaa selkä ja niska.
  11

  venyttää takareisien ja lantion. Tee tämä valmisteltaessa eteenpäin mutkia, maaten selällään toinen polvi vääntynyt. Varovasti nostaa ja laskea suora jalka kun hengittää sisään ja ulos. Vaihda jalat. Valitse yksi tai kaksi eteenpäin taivutus harjoituksia. Jos sinulla on ongelmia ryhti, taivuta polvia hieman.
  12

  Valitse yksi tai kaksi kiertämällä harjoituksia, joita yleensä pidetään kaikkein rentouttava harjoituksia jooga. Sage kierre ja Sveitsin armeijan veitsi ovat kattavia ja rentouttava kiertämällä kantoja.
  13

  Sisällytä lopullinen rentoutumista ryhti lopussa rutiini. Kuten kanssa virittäytyminen, sinun täytyy valita lepoasentoon, kuten polvet-to-rinnassa ryhti, ja keskittyä tyyppinen hengitys valitsit rutiini.
  14

  Tee koeajo oman rutiini ja päättää, jos se on sopiva pituus ja voimakkuus. Lisää toistoja harjoituksia pidät tai haastavampaa harjoituksia lihaa ulos ohjelmasta. Jos liikunta on epämiellyttävä, korvaa se erilainen, mutta samanlainen, ryhti.