| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Jooga Venyttely lievittää Low Back Pain

  Jos alaselän on tiukka tai sinulla on krooninen selkäkipu, lääkäri voi suositella ajan fysioterapiaa ja lempeä liikunta auttaa. Jos olet kipua, liikunta voi olla viimeinen asia, jonka haluat tehdä, mutta jos kipu johtuu tiukka tai de-ilmastointi lihaksia, oikea harjoitusohjelman ehkä auttaa kunnossa. Ennen kuin teet mitään fyysistä hoito, on selkäkipuja diagnosoitu, kuten jotkut harjoitukset voivat olla vasta oman edellytykset ja voi pahentaa sitä. On joitakin jooga venyy joka voi auttaa löysää ja vahvistaa lihaksia alaselän. Ohjeet
  Yoga ulottuu selkäkipu
  1

  Tuo polvi rintaa maaten selällään ja painamalla alavartalon takaisin lattialle. Molemmat polvet tulisi taivuttaa jalat lattialla. Tuo oikea polvi omaan rintaan. Pidä alla polvi. Ota hitaasti syvään henkeä ja jokainen hengittää varovasti purista polvi hieman lähempänä rintaa. Älä pomppia venyttää. Sen sijaan pitää sitä ja rentoutua siihen kun hengität ulos. Pidä pää lattialle tai tyyny välttää kovia niska. Jos tilalla alla polvi on liian syvä venytys, kääri pyyhe alle polven ja pitää päät. Pidä viidestä kymmeneen syvään henkeä ja toista sitten toinen jalka.
  2

  Seuraava suorittaa Spinal twist. Makaa selälläsi ja paina heikkoon takaisin lattialle. Molemmat polvet tulisi taivuttaa jalat lattialla. Tuo kädet ulos "T" asennossa kämmenet ylöspäin. Varovasti pudota molemmat polvet sivuun. Pidä vastakkaiselle olkapäälle niin lähelle lattiaa kuin mahdollista. Jos niska tuntuu hieno, käänny katsomaan pois polvia. Jokaisen hengittää keskittyä rentoutumiseen takaisin. Pidä viidestä kymmeneen syvään henkeä ja toista toisella puolella.
  3

  Jatka sillalle harjoituksen. Makaa selälläsi ja paina alaselkää osaksi lattialle. Molemmat polvet tulisi taivuttaa jalat lattialla. Anna aseiden olla teidän puolin kämmenet alaspäin. Vertebrae by nikamien roll pakarat, lantio, pieni-ja keskituloisten takaisin ylös lattialta yhtä suuri kuin tuntuu mukavalta. Pidä hartiat lattialle. Työntää oman leuka pitää kaulan linjassa. Sitten nikamien by nikamien paikka itse takaisin alas lattialle. Tule ylös ja alas hitaasti kahdeksasta kahteentoista kertaa. On viimeinen kerta, pidä yläasennossa viisi syvään henkeä. Kiristä pakarat ja vatsan lihaksia kuin tulet ylös ja alas ottaa paineita pois alaselässä.
  4

  Kokeile saamaton käsi ja jalka hissit. Makaa vatsaan. Laita kädet pään yläpuolella kämmenet alaspäin ja kyynärpäät lähellä korvia. Aseta otsa tai leuka lattiaan. Kiristä pakarat ja vatsan lihaksia ja paina lantion luita lattialle. Nosta oikea jalka, polvi ja reiden irti lattiasta. Samalla nosta vasemmalle (vastapäätä) käsivarsi, kyynärpää ja käsi irti lattiasta. Pidä jalka ja käsi niin suora kuin voit. Laske hitaasti takaisin alas. Toista toisella puolella. Onko kahdeksasta kahteentoista toistoja. Jos tämä häiritsee selkää, yritä liukuva pienen tyynyn alle lantion ja vatsan lopettaa takaisin kattavana.
  5

  Stretch osaksi sfinksi aiheuttaa. Makaa vatsaan. Aseta otsa tai leuka lattiaan. Kiristä pakarat ja vatsan lihaksia ja paina lantion luita lattialle. Aseta kämmenet lattialla ja alla hartiat. Hug kyynärpäät omalle puolelle Nosta kädet hieman irti lattiasta. Sitten käyttäen vain selkälihaksia, nosta päätäsi, hartiat ja rinta irti lattiasta niin korkealle kuin mahdollista. Siinä vaiheessa, aseta kämmenet kevyesti lattialle. Katso alas ja hieman eteenpäin välttää puristamalla kaulan. Pidä viidestä kymmeneen syvään henkeä ja laske hitaasti alas. Toistaa yhden kahteen kertaan.
  6

  End lapsen aiheuttaa. Suoritettuaan sfinksi aiheuttaa, paina takaisin niin, että pakarat loput kantapäihin. Polvet voivat olla yhteen tai erilleen. Jätä kämmenet laajennettu yläpuolella ja paina varovasti kämmenten pidentää osaksi venytys. Vapauta kädet ja tuo kädet takaisin levätä täysin. Anna otsatuki lattialle tai tyyny, jotta voit rentoutua täysin tähän aiheuttaa. Pidä viidestä kymmeneen syvään henkeä.