| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Painonpudotus jooga

  Kun ajattelet jooga, luulisi joustavuutta, laulamassa, hengitys ja viipurinrinkeli kaltaisia ​​kantoja, jotka ovat näennäisesti mahdotonta keskimääräinen henkilö tehdä. Mutta mitä monet ihmiset eivät ymmärrä on, että jooga ohjelma on suunniteltu jokaisen kuntotason. Jooga voi myös sävy lihaksia, polttaa kaloreita ja jättää sinut rento ja vetää samaan aikaan. Jos yrität laihduttaa, virtaava tyyppi jooga on fiksu valinta. Valitse tyyliisi

  Jotta jooga työtä laihtuminen, sinun täytyy valita sellainen, joka virtaa yhdestä paikasta toiseen ilman usein lepää. Hatha jooga on yksi tällainen laji. Vuonna Hatha, voit keskittyä hengityksen ja harjoittaa suuremmat lihakset kehon. Hatha virtaa yhdestä paikasta ensi ja tekee sen niin sujuvasti, että olet iloisesti yllättynyt, kun huomaat olet hikoilu ja syke on koholla. Astangajooga ja vinyasa jooga kahdenlaisia ​​Hatha jooga.

  Astanga on voimakas joogalaji. Painopiste on hengitys ja tuo mielen valvonta kehon.

  Vinyasaa (kutsutaan myös voimajoogan) on vieläkin tehokkaampaa muodossa astangajooga. Power Yoga keskittyy kestävyyttä ja voimaa työskennellessään nopeasti.

  Yhdistäminen jooga asennot Pilates ei ole erityisen uusi idea, mutta se ei ole yksi, joka on laajalti tunnettu. Jooga asennot tehdään välein Pilates liikkuu aiheuttaen rajat harjoittelun tehoa samalla lihaksia venytetään. Koska välein, syke nousee enemmän kuin ne olisivat, jos teit Pilates yksin. Yhdistelmä johtaa vahvempi lihaksia, parantaa ryhtiä ja laihtuminen.
  Yksin tai ryhmän

  Päätä, haluatko käyttää itse tai ryhmässä. Jos haluat käyttää yksin, on kymmeniä DVD-ja CD-levyjä (pariksi esittelyn kuvat), joiden työhön. Monet kaupungit ovat myyntikanavat joogaa, vaikka riippuen alueesta, jolla asut, et voi löytää tyyppi jooga haluat.
  Beginning

  Kun olet valinnut jooga käytännössä parhaiten omaan makuun, aloita aloittelija luokka ja siirtyä kun kasvaa enemmän taitavia. Se voi olla houkuttelevaa hypätä tiukempi luokat heti, mutta jos et ole perehtynyt jooga asennot ja hengitys tekniikoita, kehittyneempiä luokat on vähemmän arvoa sinulle.

  Tärkein elementti jooga on tekemään liikkeet oikein. Jooga mielen ja kehon yhteys on hyödyllisin osa käytäntöä. Kun jatkuva käytäntö, voit siirtyä yhdestä asennosta toiseen vaivattomasti ja hengityksen samaan aikaan jokaista liikettä.
  Mix It Up

  paras painonlasku tuloksia, sekoita rutiinit. Sen sijaan, että tekee jooga päivittäin, tee se kolmena päivänä viikossa ja lenkille muut neljä tai joogaa viidessä päivässä kickbox kaksi muuta päivää. Sillä ei ole väliä miten vaihtaa rutiinia niin kauan kuin haluat, mitä olet tekemässä.

  Aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat harjoitusohjelman.