| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga kannat selkäkipu

  Tietyt jooga aiheuttaa voi auttaa vähentämään selkäkipuja venyttämällä ja vahvistamalla selkälihaksia sekä oman vatsalihaksia. Sinun pitäisi aina mennä helppoa näiden asentoja ja lopettaa milloin tunnet kipua. Onko näillä aiheuttaa tai ottaa luokan useita päiviä viikossa eniten hyötyä. Myös, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat uuden harjoituksia. Lapsen Pose

  Lapsen aiheuttavat on yksinkertainen ja tehokas venytys alaselässä. Se on yksi yleisimmistä ja helppo jooga aiheuttaa. Polvistu lattialle ja istua kantapäät. Taivuta eteenpäin ja aseta otsa maahan. Voit joko laitat kädet kämmenet ylöspäin teidän puolin tai jatkaa niitä eteenpäin pitkin lattiaa edessä. Se on OK, jos et pääse lattialle päätäsi. Voit aina levätä tyyny tai estää. Salli hartiat laskea eteenpäin. Hengitä syvään laskien viidestä 10 Hengitä.
  Bridge Pose

  silta aiheuttaa venyttää lantion ja vahvistaa selkää ja pakaroiden lihaksia. Lie ylöspäin polvet koukussa ja jalat lattialla niin, että nilkat ovat alle polvia. Jalat pitäisi olla hip leveys toisistaan. Aseta kädet teidän puolin kämmenet alaspäin. Nosta lantio ja takaisin vauhtiin niin, että tuette itse hartioille. Saatat myös tuntea hieman venyttää kaulassa. Laske lantion lattialle. Tehdä kuudesta 10 edustajaa tai pitää viisi Hengitä.
  Kallistuva polvesta Rinta Pose

  makuuasentoon polvi rinnassa aiheuttavat on suuri venytys alemman takaisin. Makaa selälläsi polvet koukussa ja jalat lattialla. Vedä oikea polvi omaan rintaan ja pidä viisi Hengitä. Laske oikea jalka ja vedä vasen jalka omaan rintaan. Pidä viisi Hengitä ja rentoutua.
  Yoga Edut

  Jooga opettaa sinua tulemaan tietoisemmaksi kehosta ja liikkeitä, joiden avulla on helpompi tiedostaa liikkeitä, jotka satuttaa selkää ja miten välttää niitä. Monet jooga aiheuttaa voit pidentää selkärankaa, joka luo väli levyjä selkää ja vähentää kipua painetta levyjä. Jooga lisää verenkiertoa ja vähentää stressiä, joka auttaa kaikkia lihaksia rentoutumaan. Se myös parantaa joustavuutta lähialueilla takaisin kuten lonkat, pakarat ja vatsa. Tämä auttaa vähentämään ja hallitsemaan selkäkipuja well.One Tutkimus julkaistiin Annals of Internal Medicine vuonna 2005 osoitti, että jooga on enemmän hyödyllistä vähentää krooninen selkäkipu kuin itsehoito-ohjelma perinteisten liikuntaa.