| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga laihtua

  Kaikki liikunta polttaa kaloreita ja siten edistää laihtumista, mutta jooga on nimenomaan hyvä laihtuminen, koska se rakentaa lihas, joka lisää aineenvaihduntaa, vajat kiloa ja auttaa kehon rentoutumaan. Venyttely ja syvä hengitys jooga tekee sinusta tuntuu hyvältä, ja siksi todennäköisemmin pysyä sen kanssa. Voimajoogan tai astangajooga ovat kaikkein aerobinen, ja sen vuoksi, tehokkain laihtuminen. Joogaamalla kolme-kuusipäivää viikossa auttaa sinua laihtua. Fish Pose

  lisäksi johdonmukainen joogatunnille tiettyjä aiheuttaa auttaa laihtumaan ja sävy ongelmakohdat. Kalat aiheuttavat auttaa lisätä aineenvaihduntaa, koska venyttää ja painetta niskaan asennossa hierontaa kilpirauhasen. Se on helppo tehdä. Vain maata selällään ja aseta kädet teidän puolin. Push up kanssa kyynärpäät ja kallistaa leuka takaisin niin olet lepää kruunu päähäsi. Arch alaselässä kuin et tämä tuo selkä ja hartiat irti lattiasta. Voit aseta kädet alle pakarat tukea alaselkää tai lukko kädet yhteen 45 asteen kulmassa edellä vatsaa ja lantiota. Hengitä sisään ja ulos nenän kautta viidestä seitsemään syvään henkeä. Olkapää jalusta on myös hyväksi kilpirauhasen, mutta ole varovainen, jos sinulla on niska-tai olkapäävamman.
  Istuva Spinal Twist

  oikein sulattamaan ruokaa auttaa sinua saamaan eniten ravintoa mitä syöt ja poistaa vyötärö tehokkaasti. Spinal twist hierontaa sisäelimiä ja auttaa ruoansulatusta. Istu suorassa kanssa laajennettu selkärangan. Jalat on laajennettu suoraan lattialle. Toivo oikea jalka yli vasemman jalan, taivutus polvi ja asettamalla jalka lattialla ulkopuolelle vasen polvi. Twist hartiat vasemmalle, ja aseta oikea kyynärpää ulkopuolella oikea polvi. Edelleen istuu suorassa. Voit aseta vasen käsi takana sinua pysymään paikoillaan pitkä. Katsokaa vasen olkapää. Pidä viisi henkeä, ja vaihtaa sitten jalat ja kierre toiselle puolelle.
  Alaspäin suunnattu Dog

  Down koira on yksi haastavimmista aloittelijan jooga aiheuttaa. Se toimii kädet, olkapäät, abs, pakara-ja reidet. Holding tämä aiheuttaa polttaa kaloreita ja sävyt kaikki nämä lihasryhmät. Aloita valehtelee alaspäin lattialle. Aseta kädet kainaloihin. Työnnä kädet ja nosta lantio ilmaan. Suorista kädet. Yritä työntää kantapäät lattiaan ja suoristaa jalat. Rentouttaa niska ja purista your abs. Ailahdella lantiota taaksepäin. Kehosi pitäisi näyttää kolmion tai ylösalaisin V. Älä siirrä eteenpäin tai pudota lantiolla. Tarkista, että jalat ovat samalla etäisyydellä toisistaan ​​kuin kädet. Hengitä syvään ja pidä luottaa viisi.