| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Step-by-Step Yoga aiheuttaa

  Jooga on suosittu liikuntamuoto parantaa joustavuutta, voimaa ja tasapainoa. Sinun tulisi etsiä ohjaaja, joka opastaa aiheuttaa askel-askeleelta tai löytää DVD, joka on paljon yksityiskohtaista kuvausta. Opettajat, jotka suunnittelevat luokat aloittelijoille pitäisi puhua sinut läpi yksityiskohtaisesti, mutta jotkut opettajat eivät halua puhua niin paljon, etenkin nuorten luokissa. Voit joogaa kotona samoin. Muutamia yhteisiä aiheuttaa hallita on alaspäin suunnattu koira, puu, ja lankku aiheuttaa. Alaspäin suunnattu Dog Pose

  alaspäin suunnattu koira, yleisemmin lyhentää alas koira, on erinomainen venyttää takareisien, alaselän, vasikat, ja lonkat. Se myös rakentaa voimaa sylissäsi, abs ja olkapäät. Oikea etäisyys kädet ja jalat sekä oikea tapa päästä ja ulos alas koiran väliä, kun käytännössä tämä aiheuttaa. Aloita valehtelee alaspäin ja tuo kämmenet vieressä kylkiluiden alta kainaloihin. Kyynärpäät ovat koukussa ja ylöspäin kattoon. Curl varpaita allesi ja nostaa kädet. Nosta lantio ilmaan ja työnnä ne takaisin kohti jalat. Paina kantapäät osaksi lattiaan. Se on ok pitää polvet koukussa aluksi, mutta ei säädä etäisyys kädet ja jalat. Tarkista, että jalat ovat samalla etäisyydellä toisistaan ​​kuin kädet. Voit käyttää puolin joogamatto viitteenä. Kätesi olisi oikea etäisyys toisistaan, jos aloittanut niiden kanssa teidän puolin. Splay sormet ja työnnä kämmenet tasainen. Rentouttaa niska ja purista your abs. Vedä hartiat taakse ja pois korvia. Jokaisen uloshengityksen, yritä työnnä lantiota taaempana ja litistää takaisin. Kun olet valmis, taivuta polvia ja tulla alas lattialle.
  Puu ​​aiheuttaa

  puu aiheuttaa on hyvä aloittelijan tasapainotus aiheuttaa. Voit seistä vieressä seinään tai tuolin eteen, kun aloitat. Seiso jalat yhdessä ja kämmenet yhteen rukous asennossa edessä rintaa. Etsi kolmannen alakohdan viisi metriä edessäsi lattialle katsomaan. Pidä leuka tasolla. Käännä oikea jalka ulos. Nosta oikea jalka ja aseta se sisällä oman vasikan nilkan yläpuolelle. Tee polvi ulos venyttää hip mutta pidä lantio edessä suoraan eteenpäin. Pidä tässä asennossa viisi Hengitä ja aseta oikea jalka takaisin lattialle vieressä vasemmalla. Käännä vasen jalka pois ja nosta sen päälle vasikka. Pidä vasemmalla puolella viisi Hengitä.

  Seuraava kehitysaskel puu aiheuttaa on nostaa jalka korkeampi Shin polven alapuolelta. Seuraava askel on nostaa se yli polven sisäpuolella reiteen. Kun voit tehdä, että kummallakin puolella menettämättä tasapainoa nostaa kädet pään päällä, mutta pitää hartiat painetaan tiukasti alas pois korvia.
  Plank Pose

  Plank aiheuttavat on hyvä vahvistaa poseeraamaan ydin, rinta, käsivarret ja olkapäät. Aloita valehtelee alaspäin teidän matto ja tuo kädet vieressä puolin kuin vuonna alas koira. Curl varpaita alla sinä ja push up kuin teet push up. Toisin alas koira, älä siirrä lantiota ylöspäin ja takaisin. Pidä selkäsi tasainen. Kehosi tekee poikkiviiva alkaen niskan nilkat selkä, lonkat ja polvet seuraa tätä linjaa. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee tarkastella alas matto. Splay sormet ja puristaa your abs ja pakaroiden lihaksia. Hengitä syvään sisään ja ulos nenän kautta. Pysy ajan viisi henkeä ja laske itsesi ohjaus takaisin matto.