| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga eturauhasen ongelmia

  Koska miehet ikään niiden eturauhanen laajenee. Tämä rauhanen sijaitsee alle virtsarakon juuressa peniksen. Kun se tulee suurempi se tekee virtsaaminen vaikeampaa, koska se tulee tielle virtsan johtuvat virtsarakon. Tämä aiheuttaa stressiä virtsarakon, joka on työskennellä enemmän saadakseen virtsaa ulos. Jooga aiheuttaa voi edistää eturauhassyövän ja vahvistaa virtsarakon sekä vahvistavat ydin lihaksia. Baddha-Kona-Asana

  Baddha-Kona-Asana, tai Hillitty Angle Pose, on yksinkertainen aiheuttaa voit tehdä päivittäin lievittää eturauhasen ongelmia. Se edistää ja parantaa toimintaa virtsarakon ja eturauhasen. Yksinkertaisesti istua suorassa kanssa pohjat jalat koskettaa ja polvet auki kohti lattiaa. Laita kädet nilkat ja vetää jalat niin lähelle lantiota kuin tuntuu mukavalta. Paina polvet alas kyynärvarret. Hengitä sisään nenän kautta ja pidä poseeraamaan 30 sekuntia. Työskennellä jopa pitämällä aiheuttaa kolme kertaa viiden minuutin ajan.
  Supta Padangusthasana

  Supta Padangusthasana tai Reclining isovarpaan aiheuttaa, myös stimuloi eturauhanen sekä avustajia ruoansulatusta. Makaa selälläsi jalat laajennettu lattialle. Taivuta vasen polvi ja nosta se kohti rintaa. Tartu iso varpaat vasemmalla peukalolla ja etusormella. Suorista jalka niin hyvin kuin voit kohti kattoa. Vedä jalkasi kohti vasen olkapää. Sinun pitäisi tuntea venytys takana jalka. Voit myös nostaa pään ylös lattialta ja koskettaa leuka rintaan edelleen aiheuttaa. Mahtuu yksi minuutti ja käynnistä jalat.
  Lantionpohjan ja Vatsalihakset

  mukaan Yoga Journal-lehden vahvistaa vatsalihakset ja lantion kerroksessa auttaa myös eturauhasen sairastuneille. Aiheuttaa kuten Boat Pose, Bow Pose, Hero Pose ja tukee lapa seisoo kaikki vahvistavat ydin lihaksia, erityisesti lantionpohjan. He myös lievittää jännitystä alueella, joka auttaa liikkeeseen ja toimintaan. Helppo aiheuttaa kokeilla tähän on Supta Konasana tai laaja Plow Pose. Makaa selälläsi ja taivuta polvia. Tuo polvet rintaan ja pidä ne leveä, kuin jos tavoitteena hartioille tai kainaloihin.