| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten kolikkorullat vatsa

  Rolling kolikoita koko vatsa on vanha temppu vatsatanssinäytöksistä. Kyky hallita ja vääntää vääräksi niiden vatsalihaksia niin kuin he tekevät, vatsatanssinäytöksistä voi tehdä se näyttää erittäin helppoa. Jotta heittää kolikon koko vatsaan, sinun täytyy kouluttaa teidän vatsan lihaksia liikkumaan tavalla vatsa tanssija liikkuu. Kun saat hallita tätä liikettä, sinun on liikkuvan yhdeksän neljäsosa alas vatsa kuin kuuluisa vatsa tanssija Helena Vlahos ei ole aikaa. Asiat Tarvitset
  Quarters
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Seiso jalat hartioiden leveydelle ja taivuta hieman eteenpäin vyötäröltä. Hitaasti ja harkitusti syytää yläosassa vatsan ja sitten imeä sitä sisään varo työntää pois alavatsan tai vatsa; keskittyä kiihkeästi työskentelevät vain ylävatsan. Käytännössä tämä uudestaan ​​ja uudestaan.
  2

  Jälleen seisoo jalat hartioiden leveydelle ja taivutettu hieman vyötäröllä, syytää alavatsan ja imeä sitä takaisin sisään Tämä on hieman helpompaa kuin työntämällä ulos sinun ylävatsan, mutta edelleen käytännössä tätä.
  3

  Practice kaksi liikettä yhdessä kun saat roikkua niistä. Murehtimatta eleganssia rulla, vaan työnnä pois ylävatsan ja laske, ja hitaasti varajäsen. Käytännössä tämä uudestaan ​​ja uudestaan. Kun saat roikkua sitä, lisäämällä hienovaraisuutta telan sen pitäisi tulla lähes luonnostaan. Se tulee tuntea vedät kirjain "S" vatsasi.
  4

  Lisää kolikoita. Roll kolikko vatsaa, istu maahan, nojaten takaisin ja tukevat selkää kädet maahan. Aseta neljäsosaa alapuolella keskellä teidän ylävatsan.
  5

  Suorita samat "S" muoto. Hitaasti työnnä ylävatsan pois, kolikko alkaa liukua. Aloita perua ja kolikko putoaa halkeamaan vatsa. Käytä ylävatsan pakottaa kolikoita nojata vastakkaiseen suuntaan kohti alemman puoli kehosta. Käyttämällä että sama "S" vatsa roll, hitaasti työntää kolikon ja yli alavatsan niin, että se istuu mukavasti vatsaa.
  6

  Roll kolikon takaisin lähtöpisteeseen, kun saat roikkua liikkuvan se yhteen suuntaan.